Încă de la o vârstă fragedă, Buddy a demonstrat că are un talent înnăscut pentru copt aluaturi şi decorat torturi. Pe lângă această pasiune, îi plăcea să petreacă mult timp alături de tatăl său, ca ucenic. Cei doi au petrecut nenumărate ore în laborator, unde tatăl lui Buddy, maestru cofetar, l-a învăţat toate vechile secrete ale branşei. Cei doi erau prieteni la cataramă şi visau să transforme împreună “Carlo’s Bakery” într-un nume de referinţă.
Din păcate, când Buddy avea 17 ani, şi-a pierdut tatăl şi, în schimb, a fost nevoit să preia o mare parte din responsabilităţile acestuia. A demonstrat cât de bine funcţiona chiar şi în condiţii de stres, continuând să facă numai lucruri de calitate. Cu ajutorul familiei sale, Buddy a adus “Carlo’s Bakery” pe noi culmi. Reţetele tatălui său şi stilul inovator de decorare al lui Buddy, precum şi tehnicile sale de a transforma zahărul în adevărate opere de artă au dus afacerea mult mai departe decât ar fi visat vreodată tatăl lui.
La ora actuală, Buddy este un maestru cofetar împlinit, decorator de torturi şi vedetă a programului TV de tip “reality” “Regele cofetarilor”, care se bucură de un succes uriaş. De multe ori, este invitat să demonstreze şi să predea ceea ce ştie să facă, în toată America. În laboratorul lui, Buddy şi echipa produc mii de prăjituri şi produse de patiserie pentru ocazii speciale, în fiecare săptămână. Proiectele lui premiate au fost prezentate de nenumărate ori în diverse reviste dedicate mireselor sau produselor de cofetărie. “Carlo’s Bakery” a apărut în cărţi, în ziare şi la televiziune.
Buddy speră ca într-o bună zi să reuşească să transmită pasiunea şi cunoştinţele lui membrilor din cea de-a cincea generaţie a familiei Valastro, care să ducă mai departe moşterea numită “Carlo’s Bakery”.
Citiți principiile noastre de moderare aici!