BJR Vacante. Profita de ultimele zile cu reduceri la vacantele 2018

Reactualizat la:
BJR Vacante. Profita de ultimele zile cu reduceri la vacantele 2018
© foto: BJR
ADVERTORIAL. Tu unde visezi să îți petreci ce mai frumoasă vacanță? Pe care plajă din lume îți dorești să admiri soarele la răsărit? Briza cărei mări îți dorești să te învăluie la apus?

Vacanțe în Grecia, Turcia, Egipt, Spania de la 246 Euro/persoană, avion inclus, 7 nopți de cazare. Plecări din Arad, Timișoara, Oradea, Cluj, București, Budapesta.

Te invităm să visezi în continuare la cea mai fantastică vacanță la mare și apoi să o cauți pe www.bjr-vacante.ro. Este cea mai complexă platformă de turism a momentului, iar tu încă mai poți profita de top ofertele verii 2018. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.bjr-vacante.ro, să îți alegi locul de plecare, destinația visată și apoi să alegi dintre miile de oferte disponibile în toate colțurile lumii.

Super avantaj la rezervarea online: extrareducere garantată și confirmare imediată!

Platforma www.bjr-vacante.ro este inovativă, ușor de utilizat și extra complexă deoarece reunește ofertele turistice a peste 140 de touroperatori naționali și internaționali de prestigiu înglobând peste 1 miliard de oferte. Este prima platformă de acest fel pe piața din România, iar cei care își caută vacanța visată utilizând instrumentele oferite de aceasta beneficiază de oferte și discounturi extraordinare.

Totodată, experiența de 22 ani a companiei BJR în domeniul turismului o plasează pe loc fruntaș în preferințele majorității iubitorilor de călătorii, indiferent de destinația aleasă.

Ultimele zile cu cele mai bune oferte și REDUCERI pentru vara 2018!

Intră acum pe www.bjr-vacante.ro și hai în vacanță!

BJR Vacanțe este agent acreditat IATA pentru bilete de avion și pentru toți touroperatorii germani. Toate vacanțele vin cu GARANȚIA calității inclusă și suport 24/7 pentru rezervările online.

(60441)
Regulament de plasare a anunturilor