Bete de Mos Nicolae in toate cartierele Timisoarei. Locurile in care se vor vinde

De Roxana Deaconescu
Bete de Mos Nicolae in toate cartierele Timisoarei. Locurile in care se vor vinde
© TION: Bete de Mos Nicolae in toate cartierele Timisoarei. Locurile in care se vor vinde
Timișorenii vor găsi de cumpărat bețe de Moș Nicolae în toate cartierele orașului. În centru se vor vinde doar pe pietonala Mărășești și pe platoul din fața Ceasului Floral, nu și în piețele Victoriei sau Libertății, așa cum a fost în anii trecuți.

Primăria Timișoara așteaptă dosare de la cei care vor să comercializeze bețe de Sfântul Nicolae. Pune la dispoziție mai multe amplasamente: platoul Ceasului Floral, strada Mărășești, platoul din Parcul Copiilor – Bd. Revoluției 1989, platoul din Piața A. Mocioni, Bd. Regele Carol I – de la str. I. Văcărescu până la str. Gen. I. Dragalina, Piața Nicolae Bălcescu, platoul din Dâmbovița, Calea Șagului colț cu Ana Ipătescu – maximum 20 de amplasamente, Calea Șagului colț cu str. L. Rebreanu, platoul din Piața Doina, Calea Martirilor colț cu str. Naturii – maximum 20 de amplasamente, piața din Soarelui, platoul din Calea Buziașului, str. Arieș din zona Spitalului Județean, str. Daliei – între str. Al. Vaida Voievod și L. Catargiu, maximum 50 de amplasamente, str. S. Bărnuțiu – Calea Dorobanților din Modern, Piața Traian, Calea Sever Bocu – str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Calea Aradului – str. Liege, platoul din Calea Torontalului, platoul de pe str. Circumvalațiunii, Piața Dacia și str. Gen. Dragalina – Bd. Gării.

Cei care vor să le vândă timișorenilor bețe de Moș Nicolae, felicitări sau crenguțe de vâsc sunt așteptați să depună cereri la sediul municipalității, în perioada 23 – 25 noiembrie.

„Pentru a evita situaţiile cu care ne-am confruntat în anii precedenţi, respectiv solicitarea avizelor urmată de neridicarea lor, implicit neachitarea taxelor, începând cu anul acesta, taxa de autorizare, a imprimatului, precum şi taxa de ocupare a domeniului public se vor achita în momentul înregistrării cererilor. Se interzice amplasarea de corturi şi alte construcţii provizorii, cu excepţia umbrelelor fără reclamă publicitară. Amplasarea umbrelelor este permisă doar în caz de timp nefavorabil”, transmit reprezentanții primăriei. Cei care nu respectă regulamentul riscă amenzi drastice de la Poliția Locală.

Timişorenii vor putea cumpăra beţe, felicitări, vâsc şi miniaturi reprezentative din 2 și până în 7 decembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor