#BerarescuFaceCinste! Vara asta sunteți pe val… de spumă! Aveți super premii și extra oferte la primul brew pub din Timișoara. În fiecare zi!

#BerarescuFaceCinste! Vara asta sunteți pe val… de spumă! Aveți super premii și extra oferte la primul brew pub din Timișoara. În fiecare zi!
© foto: Berarescu
ADVERTORIAL. Simpatici amatori de bere, în august, până și vara iese la berărit! Ofertele și concursurile pregătite de Berărescu sunt imposibil de ocolit.

Din prima și până în ultima zi a lunii august, sunteți așteptați cu beri de poveste – blonde sau brunete, clasice sau fructate – și bucate ce le însoțesc perfect. Serile aduc la Berărescu atmosferă încinsă și petreceri dansato-spumoase, pentru că ne plac oamenii veseli, care știu să savureze fiecare clipă de distracție. În plus, avem zile speciale cu oferte care, cu siguranță, vor fi pe gustul vostru.

În fiecare zi, ai „Meniul zilei” cu burger + bere craft à la Berărescu. Costă 24 de lei și poate fi servit, între orele 12:00 – 18:00.

Marți e timpul să ne arăți cât de mult îți place berea, pentru că ai „All you can drink”, la 29 de lei.

Joi, e 1+1, la toate berile cu „semnătura” lui Berărescu, de la ora 23:00.

Luna august e plină de premii de care să te bucuri alături de gașca ta. Fii atent: poți să câștigi o masă plină de bere, pentru tine și 20 de prieteni, pentru că #BerarescuFaceCinste! Între 1 – 31 august, fă o fotografie, la Berărescu-n berărie și încarc-o pe Facebook, să o vadă toată lumea. Pune neapărat hashtag-ul #BerarescuFaceCinste, pentru vizibilitate maximă și vezi dacă ai câștigat! Extragem câștigătorul, cu random.org, în data de 2 septembrie 2019.

Și asta nu e tot: mai avem vouchere cu 10% discount, cu beri gratis sau cu promoții 1+1. Nu știi niciodată când dă norocul berăristic peste tine.

Oricum ai întoarce-o, în luna august, un lucru e clar: #BerarescuFaceCinste, iar petrecărețul berar abia așteaptă să vă cunoască și să vă cinstească!

(168220)
Regulament de plasare a anunturilor