Benvenuti te invita sa pasesti relaxat si in aceasta iarna

Reactualizat la:
Benvenuti te invita sa pasesti relaxat si in aceasta iarna
ADVERTORIAL. Pentru că fiecare zi e un pas înainte în afirmarea ta personală, pentru că dincolo de idei geniale, imaginea ta contează, pentru că primele 30 de secunde sunt vitale, vino la Benvenuti și acordă-ți șansa de a ”păși relaxat”!

Stilul acestui sezon Benvenuti, intens și extrem de variat, tranzitează de la modelele de inspirație masculină, la pantofii cu toc, office și extrem de feminini, de la ghetele flat cu accesorii și detalii biker, până la botine cu toc subțire și vârf ascuțit.

Colecția destinată bărbaților, la fel de bogată și diversă, explorează atât neconformismul studiat al individului modern, cât și eleganța lui clasică. Tălpile reliefate, elemente de influente rock și punk sunt completate prin sobrietatea și acuratețea liniilor clasice, creionând un stil extrem de fresh și masculin.

Paleta coloristică a acestui sezon Benvenuti deschide, și ea, o întreagă plajă de explorare a dispozițiilor vestimentare. Clasicul și imperturbabilul negru, este spart prin accente de gri, bordo sau bleu, modelele monocrome sunt îmbogățite fie de variante bicolore sau bordaje și șireturi în nuanțe contrastante, fie de inserții de piele stampato serpent.

Și, fie că vorbim despre modele elegante, caracterizate prin simplitatea inspirată a liniilor, sau despre articole casual ori smart casual, dominate de caracterul versatil și adaptabilitate, produsele Benvenuti combină atenția și grija în ceea ce privește design-ul și producția acestora cu cele mai noi și fresh trend-uri din domeniu.

Astfel, produsele Benvenuti întrunesc, cu fiecare nouă colecție, caracteristici ideale: calitate datorată materialelor de excepție și modului atent de fabricare, design inovator, original și, implicit, comoditate.

……. pășește relaxat..!!!

Mai multe detalii pe:

www.benvenuti.ro

www.facebook.com/BenvenutiRomania

bvn (1)

Taguri:Regulament de plasare a anunturilor