Bani in plus pentru laboratoarele din Timis, pe luna decembrie, pentru a efectua analize gratuite

De Adrian Panduru
Bani in plus pentru laboratoarele din Timis, pe luna decembrie, pentru a efectua analize gratuite
© Tion: Bani in plus pentru laboratoarele din Timis, pe luna decembrie, pentru a efectua analize gratuite
Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a suplimentat bugetul alocat laboratoarelor și furnizorilor de imagistică. Fondurile au fost suplimentate cu peste un milion de lei pe luna decembrie, atât pentru laboratoare cât și pentru furnizorii de imagistică din Timiș. În acest fel asigurații pot beneficia de analize gratuite. De obicei, aceste fonduri dedicate analizelor gratuite se termină în primele zile ale lunii pentru care sunt alocate.

Asigurații pot beneficia de analize gratuite dacă laboratoarele și furnizorii de imagistică au contract cu CJAS, atâta timp cât sunt disponibile fonduri pentru luna în curs.

Pentru luna decembrie, fondurile pentru laboratoarele din Timiș au fost suplimentate cu 1,481 milioane lei, iar pentru imagistică cu 1, 496 milioane lei. Astfel, în Timiș, pentru luna decembrie, bugetul laboratoarelor a ajuns la aproximativ 2,3 milioane de lei, iar în ceea ce priveşte furnizorii de imagistică (RMN, Computer Tomograf, radiologie) bugetul pentru luna decembrie este de 2,2 milioane lei.

„Facem cunoscut faptul că asigurații, pe baza biletului de trimitere, beneficiază de analize şi investigații de imaģistică gratuite, la furnizorii aflați în relație contractuală cu CJAS Timiş. Lista acestor unități medicale poate fi accesată pe site-ul instituției, la adresa http://www.cnas.ro/cjastm/” a spus Victor Dumitrașcu, președinte-director general al CJAS Timis.

În contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Timiş sunt 27 de laboratoare şi 19 furnizori de imagistică. Bugetul total alocat laboratoarelor cât şi furnizorilor de imagistică pentru anul 2017 este de 31.057.000 lei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor