Balul Sperantei, la editia a 20-a. Totii regii si reginele anilor trecuti au fost premiati de Asociatia Femeilor Antreprenor

De Marcel Hoster
Balul Sperantei, la editia a 20-a. Totii regii si reginele anilor trecuti au fost premiati de Asociatia Femeilor Antreprenor
© Tion: Balul Sperantei, la editia a 20-a.
Timp de 20 de ani, Asociația Femeilor Antreprenor din România a creat și dezvoltat unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din Timișoara. Vineri, Balul Speranței a ajuns la ediția a 20-a, una cu totul specială, în cadrul căreia au fost premiați toți cei care de-a lungul anilor și-au deschis sufletul și buzunarul pentru cauzele propuse de organizația femeilor de afaceri.

Seară de gală pentru un moment aniversar, vineri, la Timișoara. Asociația Femeilor Antreprenor din România a păstrat tradiția și pentru a 20-a oară a organizat o ediție a Balului Speranței. A fost o ediție diferită, fără clasicele licitații de obiecte de artă, o seară de gală, în care principalii actori au fost oamenii generoși care au donat de-a lungul vremii sume importante pentru cauze la fel de nobile ale AFAR, cei cunoscuți sub numele de regele și regina balului, cei care la fiecare ediție au donat cele mai importante sume de bani pentru cauzele nobile. Ei au fost premiați cu diplome pentru sprijinul acordat. Prezentatori ai evenimentului au fost Adriana Trandafir și Silviu Biriș.

„Am vrut ca pentru această ediție să organizăm ceva diferit, la care, în prim-plan să fie cei care au participat ani de zile la bal și și-au deschis buzunarul pentru cauzele noastre. Așadar, am decis ca în acest an să premiem toți regii și reginele edițiilor din anii trecuți. De asemenea, ne dorim să-i premiem pe cei care au sponsorizat cu cele mai mari sume edițiile anterioare ale balului. De această dată, nu va mai fi o licitație pentru diferite obiecte de artă, dar mai mulți artiști au decis să ajute în continuare organizația și au donat oricum astfel de obiecte. Acestea vor fi expuse și vor putea fi cumpărate de cei care doresc”, a declarat Maria Grapini, cea care a creat organizația femeilor de afaceri și care an de an a fost sufletul Balului Speranței.

Scopul Balului Speranței a fost, an de an, să atragă fonduri pentru susținerea diferitelor cauze caritabile, să ajute diferite organizații, dar și tineri talentați, familii în nevoie sau persoane care aveau nevoie de diferite tratamente medicale, dar nu dispuneau de fondurile necesare.

Deși s-a dorit ca ediția aniversară din acest an să fie una diferită, mai mulți artiști au donat totuși diferite obiecte pentru a putea fi achiziționate de cei cu bani, pentru ca sumele să ajungă la cei nevoiași. Așadar, la această ediție din vânzarea obiectelor de artă și din donații directe au fost adunați aproximativ 22.000 de lei. De asemenea, am avut și la această ediție un rege și o regină. Dacă regină a fost aleasă Carmen Mataragiu, „demnitatea” de rege i-a revenit în acest an impresarului Cristea Opria.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !