Bacalaureat 2018: peste 1.300 de note contestate in Timis

De Adrian Panduru
1Comentariu
Bacalaureat 2018: peste 1.300 de note contestate in Timis
© Tion: Bacalaureat 2018: peste 1.300 de note contestate in Timis
După ce liceenii au aflat rezultatele la Bacalaureat, în Timiș au fost depuse peste 1.300 de contestații. Cele mai multe note contestate de candidați în Timiș au fost cele la Limba Română.

Candidații din Timiș au depus 1.350 de contestații la Bacalaureat, conform Inspectoratului Școlar Județean. Cele mai multe note au fost contestate la Limba Română – 563, la Matematică au fost contestate 246 de note, la Istorie 159, la Biologie 158, la Geografie 129, iar la Informatică 57. Candidații din Timiș au mai contestat și șapte note la Chimie, tot atâtea la Economie, șase note la Fizică, cinci note la Logică și Argumentare, cinci la Sociologie, trei la Psihologie, două note la Limba Ucraineană, două la Limba Maghiară și o notă la Limba Germană.

Între 5 și 8 iulie vor fi soluționate contestațiile, iar afișarea rezultatelor finale va avea loc în 9 iulie.

Procentul de promovare la Bacalaureat, în Timiș, înainte de contestații, este de 63,61%. Dintre cei 3.729 de candidați prezenți la Bacalaureat, în Timiș, patru au fost eliminați.

Conform Inspectoratului Școlar Județean, 2.372 candidați au luat Bacalaureatul, adică au medii mai mari sau egale cu 6. Dintre aceștia, 574 au luat medii între 6 și 6,99, 696 medii între 7 și 7,99. Medii între 8 și 8,99 au luat 701 candidați din Timiș, iar medii între 9 și 9,99 au luat 400 de candidați. O singură de medie de 10 s-a înregistrat în Timiș.

Articole pe aceeași temă:

Șase-șapte ore pe zi a învățat singura elevă din județul Timiș care a luat media 10 la această sesiune de Bacalaureat. Tânăra care a absolvit Liceul „Nikolaus Lenau” din Timișoara va pleca să studieze în Germania. Diana Dehelean, absolventă a Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timișoara, a lu...
Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat. O singură medie de 10 în Timiș la această sesiune a Bacalaureatului. Au fost afișate rezultate la BAC. Rezultatele la Bacalaureat din Timiș, în ordinea mediilor, le găsiți AICI. În Timiș s-a înregistrat o singură medie de 10 la Bacalaureat. Diana Deh...
În Timiș, un singur liceu a avut un procent de promovare de sută la sută la Bacalaureat. Sunt, însă, și licee unde nu a promovat niciun candidat. Vă prezentăm topul liceelor din Timiș în funcție de rezultatele obținute la Bacalaureat de elevi. Pe primul loc se află Liceul „Grigore Moisil” din Tim...1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor