Aur, argint si bronz pentru persoanele cu dizabilitati de la Fundatia Pentru Voi la Jocurile Special Olympics

De Valentin Rusu
Aur, argint si bronz pentru persoanele cu dizabilitati de la Fundatia Pentru Voi la Jocurile Special Olympics
© TION - Aur, argint si bronz pentru persoanele cu dizabilitati de la Fundatia Pentru Voi la Jocurile Special Olympics
Patru persoane cu dizabilităţi intelectuale de la Fundaţia Pentru Voi din Timişoara s-au întors acasă de la Jocurile Special Olympics România cu nenumărate medalii. Aur, argint şi bronz au câştigat beneficiarii fundaţiei la aceste jocuri.


Jocurile Special Olympics reprezintă cel mai mare eveniment sportiv pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale din România. De data aceasta, concursul a avut loc la Craiova.

Maria Martinec, Felicia Moşuţan, Robert Janki şi Caius Gosav au participat pentru prima oară la această competiţie naţională şi au obţinut o medalie de aur, 4 medalii de argint şi 3 medalii de bronz. Persoanele cu dizabilităţi intelectuale care au participat în ultimii 17 ani la Special Olympics au fost pregătite de instructorul sportiv şi pedagog de recuperare Zina Olga Costin.

Medaliile obţinute de delegaţia Pentru Voi sunt:
Locul I, Maria Martinec, înot
Locul II, Maria Martinec, atletism 50 m
Locul II, Felicia Moşuţan, atletism 50 m
Locul II, Robert Janki, atletism 50 m
Locul II, Caius Gosav, bocce
Locul III, Caius Gosav, atletism 50 m
Locul III, Felicia Moşuţan, bocce
Locul III, Robert Janki, bocce

La eveniment au participat 28 de delegaţii din 28 de judeţe ale României, numărul total de participanţi ajungând la 300 de persoane cu dizabilităţi de la diverse asociaţii, organizaţii şi şcoli speciale din întreaga ţară.

„Iunie este pentru Fundaţia “Pentru Voi” o lună dedicată evenimentelor sportive: beneficiarii noştri au participat la Jocurile Naţionale Special Olympics (6-9 iunie) la Craiova şi vor participa la Cupa României la Karate în 21 iunie la Râmnicu Vâlcea. În 28 iunie, organizăm Mini Maratonul “Pentru Voi”, la care îi invităm pe prietenii şi susţinătorii noştri să facă mişcare alături de beneficiarii noştri, persoane cu dizabilităţi intelectuale. La fel ca şi la Jocurile Special Olympics, importantă este participarea, toţi concurenţii sunt câştigători. Aşteptăm prietenii Fundaţiei „Pentru Voi” la Maratonul din 28 iunie să ne bucurăm împreună” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor