Au inceput probele scrise la bac. Peste 6000 de elevi din Timis s-au inscris sa sustina examenul

De M.S.
Reactualizat la:
Au inceput probele scrise la bac. Peste 6000 de elevi din Timis s-au inscris sa sustina examenul
Au inceput probele scrise la bac. Peste 6000 de elevi din Timis s-au inscris sa sustina examenul
Emoţii mari pentru absolvenţii claselor a XII-a. Luni, au început primele probe scrise ale examenului de bacalaureat. În Timiş peste 6000 de elevi s-au înscris pentru a susţine examenul de bacalaureat.

Dacă până acum elevii au susţinut probele de competenţe, de luni încep marile emoţii, probele scrise, care le-au creat mari probleme elevilor anul trecut. Examenul a debutat cu proba scrisă la limba şi literatura română. Elevii au intrat in săli până la ora 8.30. Înainte de a intra în săli elevii au fost legitamaţi şi toate telefoanele sau materialele din care s-ar putea inspira au fost puse într-o sală specială. „Am venit cu fiul. Susţine pentru prima dată bacalaureatul. Am emoţii pentru el, dar ştiu că s-a pregătit. A făcut şi meditaţii la matematică”, ne-a spus Monica Dunca, mama unui elev care susţine examenul de bacalaureat la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara. La fel ca şi anul trecut toate centrele sunt dotate cu camere web. Pentru această probă au fost elaborate 10 subiecte, iar cel extras a fost transmis ulterior centrelor de examen. Elevii au la dipoziţie trei ore pentru soluţionarea subiectelor.

 

Calendarul examenului:

2 iulie 2012 Limba şi literatura română – proba E)a) – probă scrisă

3 iulie 2012 Limba şi literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă

4 iulie 2012 Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă

6 iulie 2012 Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) –

probă scrisă

8 iulie 2012 Afişarea rezultatelor

9 iulie 2012 Depunerea contestaţiilor (orele 08:00 – 12:00)

10 -12 iulie 2012 Rezolvarea contestaţiilor

13 iulie 2012 Afişarea rezultatelor finale

Rezultate mediocre la proba de competente digitale. In Timis sunt elevi care nu stiu absolut nimic despre calculator0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor