Au fost cuminti si silitori la catedra, primesc note bune. Profesorii de la UPT, evaluati de studenti

De Marcel Hoster
Au fost cuminti si silitori la catedra, primesc note bune. Profesorii de la UPT, evaluati de studenti
© Foto: arhivă
Profesorii Universităţii Politehnica Timişoara nu scapă nici în acest an de notarea din partea studenţilor. Prestaţia cadrelor didactice va primi calificative prin intermediul unei platforme IT, online.

Universitatea Politehnica Timişoara va verifica gradul de satisfacţie al studenţilor asupra prestaţiei profesorilor, iar între 14 şi 25 mai va avea loc o nouă evaluare a procesului didactic de către studenți.

Operaţiunea se desfășoară online, prin intermediul platformei electronice ee-PRO-D, dezvoltate în cadrul UPT. În cadrul instituţiei, fiecare cadru didactic este evaluat de către studenţi cel puţin o dată în fiecare an universitar. Scopul principal al acestei activităţi este îmbunătăţirea procesului didactic, o preocupare permanentă a conducerii Universităţii Politehnica Timişoara.

La sfârșitul primului semestru al actualului an de învățământ a avut loc o primă evaluare a procesului didactic și a cadrelor didactice prin intermediul noii platforme online. La acea evaluare s-au primit peste 9.000 de răspunsuri, prin care au fost evaluate 413 cadre didactice și 377 de discipline de studiu.

Selectarea disciplinelor pentru evaluare în cadrul operaţiunii se va face la nivelul decanatelor facultăților, acestea punând la dispoziția studenților coduri specifice pentru fiecare disciplină în parte. Evaluarea se realizează prin accesarea anonimă de către studenți a site-ului http://eeprod.upt.ro/eval, introducerea codului de acces și evaluarea propriu-zisă prin răspunsuri la întrebările din chestionar. Platforma online pe care a fost derulată aceasta a fost creată în întregime de un colectiv din cadrul UPT, cu consultarea studenţilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor