Athena Hospital – Un an de speranta pentru cuplurile infertile (P)

Reactualizat la:
Athena Hospital – Un an de speranta pentru cuplurile infertile (P)
In 08.11.2011, Athena Hospital din Timisoara a sărbătorit un an de la inaugurarea Centrului de Fertilizare in Vitro şi Infertilitate. A fost un an al împlinirilor, un an în care ne-am atins scopul: acela de a oferi posibilitatea perechilor infertile de a se bucura de un copii sănătoşi.

Astfel, sub atenta îngrijire a Prof. Dr. Konstantinos Giatras, Director General al Athena Hospital, medic cu experienţă recunoscută în peste 160 de ţări, mulţi dintre cei care s-au adresat centrului nostru se bucură deja de copii lor. “Evenimentul primelor naşteri prin fertilizare in vitro reprezintă confirmarea succesului unui departament care lucrează la cele mai înalte standarde internaţionale. Cu ajutorul celor mai buni medici din România şi din străinătate, precum şi a Laboratorului de reproducere umană asistată din cadrul Athena Hospital multe femei pot deveni mame”, a declarat Prof. Dr. Konstantinos Giatras.

Una dintre cele mai relevante poveşti de succes este cea a doamnei Mihaela Andrei, în vârstă de 36 de ani care după ani de insuccese a apelat la fertilizarea in vitro. Vârsta şi lipsa experienţei în încercarea acestei metode nu au reprezentat un impediment. Astfel, 5 august 2011 a adus în viaţa familiei Andrei doi copii sănătoşi: Daria şi Luca. “Am fost foarte optimistă şi poate de aceea am şi reuşit de prima dată. Eu nici nu am luat în calcul ideea că nu va fi de la început”, a declarat doamna Mihaela Andrei.

„România avea nevoie de o asemenea structură privată”, Prof. dr. Konstantinos Giatras

Athena Hospital este primul spital privat din zona de vest a ţării, care prestează o gamă variată de servicii medicale la cele mai înalte standarde europene. „Am venit în Timişoara pentru că pe parcursul celor 20 de ani de muncă medicală între patru ţări România – Franţa – SUA – Grecia, România a fost cea care avea nevoie mai mult de o structură privată de acest nivel. Evident că anii de studenţie şi prietenii au jucat un rol important în luarea acestei decizii”, a precizat Prof. Dr. Konstantinos Giatras. Pentru organizarea Centrului de Fertilizare in Vitro şi Infertilitate au fost selectaţi cei mai buni medici specialişti cu o deosebită experienţă clinică şi medici specialişti în medicina prenatală atât din România, cât şi din străinătate. Întreaga echipă medicală se află într-o deplină colaborare cu Prof. Dr. Konstantinos Giatras, directorul Centrului de Fertilizare in Vitro şi Infertilitate.

www.athenahospital.ro