Atentie, timisoreni! Enel opreste curentul pe mai multe strazi din oras, dar si in judet

De Roxana Deaconescu
3Comentarii
Atentie, timisoreni! Enel opreste curentul pe mai multe strazi din oras, dar si in judet
© Enel opreste curentul pe mai multe strazi din oras, dar si in judet (foto: arhiva)
Mai multe zone din Timișoara vor rămâne fără curent săptămâna următoare, din cauza unor lucrări programate de Enel. Întreruperile vor afecta mai multe localități din Timiș.


Reprezentanții companiei Enel Distribuție Banat susțin că sunt nevoiți să oprească alimentarea cu energie electrică pe anumite străzi și în anumite intervale orare, pentru că au planificate revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție.

Luni, 16 noiembrie, între orele 9-17, nu va fi curent pe strada Tacit (p), Calea Bogdăneștilor (p), pe str. Barierei (p) și pe str. Belgrad (p). De asemenea, mai sunt programate întreruperi de curent și în Becicherecu Mic, la Moșnița Nouă, în Lugoj, Făget Colonie, Buziaș, Ohaba-Forgaci, la ferma de porci din Boldur, Ficătar, Drăgoiești, Pietroasa Mare și Criciova.

Marți, 17 noiembrie, între aceleași ore, se oprește curentul pe Splaiul Titulescu – pod Maria, pe str. Vlădeasa (p), pe Ștefan Stâncă (p), dar și pe Salcâmilor. Se întrerupe alimentarea cu energie electrică și în Becicherecu Mic, Lugoj – zona Țesătorilor, ferma de porci din Cenei, Stamora Română, Otvești, Berini, Cerna, ferma de porci din Tormac, Remetea Lunca (p), Pietroasa Mare și Tomnatic.

Miercuri, în 18 noiembrie, tot între orele 9-17, timișorenii care locuiesc pe strada Mareșal Alexandru Averescu (p) nu vor avea lumină în case. Se oprește curentul și în Giroc, Ghiroda, Lugoj, Margina Colonie, Margina Sat, Zorani, Nemeșești, Coșteiu de Sus, Breazova, Coșava, Românești, Românești Mănăstire, Fărășești, Curtea, Homojdia, Pietroasa, Crivina, Poieni, Poieni Cheia, Margina IF, Margina Botnar, la Agricola din Grabați, în Stamora Română (p), Sacoșu Mare, Pietroasa Mare, Lăpușnic, Dobrești, Bara, Dubești, Ohaba Lungă, Gelu, Sânpetru Mic.

Joi, 19 noiembrie, în Timișoara nu sunt programate întreruperi de curent. Nu va fi însă energie electrică în Giroc (str. Carpați, Semenic, Muncitorilor), în Lugoj (str. Bocșei – p, Cernabora, Crinilor, Nuferilor, Liliacului), în Pădureni (p), dar nici în Fibiș, la nr. 387 – între orele 9-17. De asemenea, mai rămân fără curent și localitățile Pietroasa Mare, Găvojdia, Nerău (p), Teremia Mare și Teremia Mică – între orele 9-19, precum și Tormac, Duboz (p) și Cadar – orele 8-19.

Vineri, 20 noiembrie, Enel oprește alimentarea cu energie electrică în zona Izlaz din Timișoara, pe Bujorilor, Chișodei, Herculane, în zona Freidorf, la Gara CFR Timișoara Sud, în zona Steaua, zona Bujorilor și Nicorești – orele 9-17. În Timiș, în același interval orar, rămân fără curent oamenii din Giroc (str. Semenic, Gloriei, Apicultorilor), dar și cei care stau în Lugoj, pe străzile Bocșei (p), Cernabora, Crinilor, Nuferilor, Liliacului și Pădureni, precum și pe Alioș nr. 382 și Alioș nr. 58. Localitatea Pietroasa Mare nu va avea curent între orele 9-19, iar Enel oprește alimentarea cu energie între orele 8-19 în Buziaș (cantina IBB, Avion, Hotel Silvan-inclusiv TBRCM, Republicii p, Poliția, Trezoreria, Principală p, 22 Dec. p), dar și în Sacoșu Turcesc (doar partea Primăriei spre Icloda și Otvești).3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor