Are loc Finala Plina de Bine. Puteti sustine, prin donatii, trei proiecte din Timis

De Adrian Panduru
Are loc Finala Plina de Bine. Puteti sustine, prin donatii, trei proiecte din Timis
© Foto: Bursa Binelui
Bursa Binelui a intrat în ultima etapă a competiției, iar printre cele 44 de proiecte se află și trei inițiative din Timiș pentru care puteți dona, dacă vreți să le susțineți. Puteți să „jucați” la Campionatul de Bine, dăruind sume de bani necesare dezvoltării unor proiecte desfășurate de organizații neguvernamentale.

Etapa decisivă a Campionatului de Bine se desfășoară, anul acesta, pe parcursul a cinci săptămâni, între 16 ianuarie și 19 februarie 2018. Din totalul de inițiative calificate, trei proiecte din județul Timiș participă în Finala Plină de Bine.

Pentru județul Timiș puteți „Susține hidroterapia”, un proiect prin care cel puțin 240 de copii cu nevoi speciale vor beneficia săptămânal, timp de un an, de ședințe gratuite de hidroterapie sau puteți susține proiectul „Abilitățile contează” , inițiativă prin care se vor finanța 50 de kit-uri Abilitățile Contează pentru utilizatorii de scaune rulante, informații și instrumente necesare menținerii sănătății și independenței în scaunul rulant. Un alt treilea proiect din Timiș care a intrat în finală și pe care-l puteți susține prin donații este „Educația oferă egalitate de șanse” , care își propune să contribuie la creșterea calității educației primite de elevii nevăzători, prin accesibilizarea în format Braille și Daisy text a unui număr cât mai mare de manuale din domeniile tehnice.

În Finala Plină de Bine, pentru fiecare proiect calificat organizațiile trebuie să atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori diferiți. La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele trei proiecte, în funcție de numărul donațiilor atrase și al numărului de donatori distincți. Premiile înseamnă dublarea sumei strânse pe toată perioada Campionatului, în limita a 5.000 de Euro pentru fiecare proiect câștigător.

Campionatul de Bine este o competiție pentru strângerea de donații adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații.

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donațiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susținerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacția este 100% securizată și nu se percepe niciun fel de comision. Regulamentul competiției și mai multe detalii pe www.bursabinelui.ro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !