Aproape o mie de slujbe au fost oferite vineri la Bursa locurilor de munca organizata la Timisoara

De M. Hoster
5Comentarii
Aproape o mie de slujbe au fost oferite vineri la Bursa locurilor de munca organizata la Timisoara
© TION: Aproape o mie de slujbe au fost oferite vineri la Bursa locurilor de munca organizata la Timisoara
Ultima ediţie a Bursei locurilor de muncă, organizată la Timişoara, a fost un real succes. Un număr de 70 de angajatori au adus în faţa timişorenilor interesaţi 940 de slujbe. Interesul a fost ridicat, numărul celor prezenţi a fost destul de mare. La Casa Tineretului pe lângă persoanele interesate de un loc de muncă au fost prezenţi şi mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul de pe Popa Şapcă, dar şi mai mulţi elevi din liceele timişorene, interesaţi de ofertele de pe piaţa muncii.


Un număr de 70 de angajatori au oferit celor interesaţi posibilitatea să-şi aleagă un loc de muncă. Fie că a fost vorba de persoane aflate în şomaj, fie de persoane aflate în căutarea unui noul loc de muncă, mai bun decât cel din prezent, aproape 1000 de slujbe au fost la dispoziţia lor. 140 dintre acestea au fost pentru cei cu studii superioare, restul pentru cei cu studii medii sau primare.

„Cele mai solicitate meserii, pe domenii de activitate, pentru cei cu studii medii, au fost din industria confecțiilor textile sau pielărie, automotive, comerț, construcții și alimentație publică. În ceea ce privește persoanele cu studii superioare, cele mai solicitate meserii au fost în domeniul IT, industria confecțiilor, automotive și construcții. Faptul că la eveniment au participat 70 de angajatori arată că piața muncii se dezvoltă în continuare”, a explicat Mircel Miclău, directorul AJOFM Timiş.

Având în vedere cele constatate vineri la Bursa locurilor de muncă, el a mai spus că cine doreşte să muncească în Timiş sigur va găsi ceva. În plus, el a remarcat şi faptul că piaţa muncii din această zonă se remarcă tot mai mult prin mobilitate.

„Se vede că există mobilitate, există oameni din Caraş, din Hunedoara, din Gorj, din Motru, de exemplu, care vin la Timişoara să îşi caute un loc de muncă. Aceasta ajută şi firmele să găsească personalul de care are nevoie”, a mai spus Miclău.

Alte articole pe aceeași temă:

Aproape 900 de slujbe la Bursa Locurilor de Munca, la Timisoara

 

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor