Apartamente noi in Timisoara

Apartamente noi in Timisoara
© foto: Tell Agency
ADVERTORIAL. Trendul de căutare a apartamentelor în Timișoara arată un interes evident pentru apartamentele noi. Asta deoarece persoanele interesate să achiziționeze locuințe își doresc spații în care să nu fie nevoie să investească timp și bani pentru remodelare. Își doresc să fie în afara tuturor problemelor precum igrasii, inundații și altele. În aceeași ordine de idei, apreciază în mod special și zona în care se construiesc locuințele, atât pentru priveliște, cât și pentru accesul facil către destinațiile cotidiene.

În momentul de față, oferta de apartamente noi în Timișoara nu acoperă cererea, în ciuda faptului că există foarte multe proiecte imobiliare aflate în curs de dezvoltare. Acest lucru nu face altceva decât să determine dezvoltatorii să conceapă apartamente noi la standarde ridicate, cu dotări ultramoderne și cu soluții concrete la situații care constituie adevărate provocări în imobilele vechi sau anumite zone ale orașului.

Tocmai pentru că și-a dorit să răspundă acestor nevoi, dezvoltatorul ansamblului Geneva Residence a ales o zonă 100% rezidențială, deci ferită la maximum de poluarea industrială și fonică. Tranzitată doar de persoanele care o locuiesc, locația celor două imobile este în imediata apropiere a stației de autobuz RATT de pe Calea Girocului. Distanța imobilelor față de această arteră principală este optimă: ușor de parcurs, dar suficient de mare, încât traficul rutier să nu fie factor perturbator al mult doritei liniști. De jur împrejurul blocurilor, spațiul va fi amenajat cu câte un loc de parcare corespunzător fiecărui apartament. Accesul în apartamentele de la etaje se face cu liftul, contrar așteptărilor, ținând cont de numărul mic de niveluri – 3, respectiv 4. Însă, privit din perspectiva persoanelor vârstnice sau a celor cu dizabilități locomotorii, acest detaliu este un aspect foarte valoros, demn de luat în considerare.

Actualii și viitorii locatari ai celor două imobile se vor putea bucura de maximum de confort termic în apartamentele noi Geneva Residence, deoarece zidurile exterioare au fost prevăzute cu izolație menită să suporte cât mai bine temperaturile extreme. Astfel, pe timpul verii, acestea vor ține căldura toridă la distanță de interiorul locuințelor, în timp ce pe parcursul sezonului rece vor păstra temperatura optimă în interior. În plus, centralele termice cu care sunt dotate apartamentele funcționează cu setarea simultană a trei temperaturi diferite. Acest lucru dă posibilitatea reglării personalizate a căldurii și satisfacerii implicite a unor nevoi diferite în acest sens.

open-space-geneva-residence

Apartamentele noi Geneva Residence sunt construite după un concept care le diferențiază în mod clar de majoritatea celorlalte, prin luminozitate. Aceasta este conferită de spațiile vitrate extinse, de la nivelul tavanului, până la podea în zona open space, atât în living, cât și în bucătărie. Astfel, spațiul în care se reunește familia este invadat de lumină naturală, pe toată durata zilei. Parchetul și ușile în culori calde și deschise contribuie, de asemenea, la sporirea luminozității și a senzației confortabile a locului denumit „acasă”.

open-space-2-geneva-residence

Ce își mai doresc cei interesați de apartamente noi în Timișoara? În mod sigur, spațiu de depozitare, atât în incinta acestuia, pentru electrocasnice precum aspirator, fier de călcat, încălțăminte sau echipamente pentru diverse sporturi, dar și la parterul blocului. Cel de-al doilea spațiu menționat este compus din trei încăperi în care locatarii își vor putea lăsa bicicletele, cărucioarele pentru copii și alte accesorii de dimensiuni mai mari.

Așadar, dacă vrei să bifezi pe lista ta de obiective de anul acesta și achiziția locuinței, sună din timp, întâlnește-te cu responsabilul de vânzări și du-te împreună cu el, să vezi cu ochii tăi în ce fel de apartamente noi poți locui în Geneva Residence.

(926546)
Regulament de plasare a anunturilor