Aparat de 8.000 de euro – donatie pentru Spitalul Municipal Timisoara

De Adrian Panduru
Aparat de 8.000 de euro – donatie pentru Spitalul Municipal Timisoara
© TION: Aparat de 8.000 de euro – donatie pentru Spitalul Municipal Timisoara
Clinica de Chirurgie Generală I a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara a fost dotată, în urma unei donații, cu un aparat în valoare de 8.000 de euro. Donația a venit din partea Rotary Club Timişoara Ripensis.

Aparatul este un kit de artroscopie Stortz pentru laparoscopul deja existent la Clinica de Chirurgie Generală I a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Valoarea aparatului este de 8.000 de euro. Spitalul Clinic Municipal de Ugentă Timişoara este una dintre instituţiile medicale de tradiţie şi care deserveşte municipiul Timişoara de foarte mulţi ani, având un număr de 1.022 paturi.

Prin acest proiect, rotarienii susţin performanţa, contribuie la creşterea calităţii actului medical şi a paletei de afecţiuni care pot fi tratate, au transmis reprezentanții clubului. Rotary Club Timişoara Ripensis s-a implicat în decursul anilor în proiecte pe sănătate prin promovarea bunelor practici şi a tehnologiilor moderne în sănătate.

Clinica de Chirurgie Generală I a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara deserveşte anual un număr de 2.500 pacienţi și are patru compartimente: Chirurgie Generală, Chirurgie Hepatică, Ortopedie-Traumatologie şi Neurochirurgie. Datorită specificului de urgenţă activitatea medicală este una complexă, personalul medical este specializat şi supraspecializat pentru a trata o paletă largă de afecţiuni.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !