Angajari la Primaria Timisoara – se cauta inspector pentru Corpul de control al primarului!

De A.S.
4Comentarii
Angajari la Primaria Timisoara – se cauta inspector pentru Corpul de control al primarului!
© TION - Angajari la Primaria Timisoara – se cauta inspector pentru Corpul de control al primarului!
Visaţi la o carieră în administraţia publică locală? Primăria Timişoara scoate la concurs mai multe posturi vacante în această perioada – atât de funcţionari publici, cât şi pentru angajarea de personal contractual. De exemplu, este nevoie de un inspector de specialitate pentru Corpul de Control şi Antifraudă al primarului Nicolae Robu şi de un expert sportiv, dar se caută oameni şi pe alte posturi.


Concursurile au fost anunţate de către reprezentanţii Primăriei Timişoara la începutul acestei săptămâni şi sunt programate în luna februarie.

Pentru postul de inspector de specialitate la Corpul de Control și Antifraudă al Primarului se cer studii superioare tehnice de lungă durată, absolvite cu diplomă, iar la capitolul perfecţionări (specializări) se solicită expres: master/ curs postuniversitar în management-finanțe, marketing și resurse umane în administrația publică; diplomație și securitate. De asemenea, se cer cunoştinţe de operare pe calculator – Microsoft Office nivel mediu, candidaţii trebuie să ştie două limbi de circulație internațională, între care obligatoriu engleza la nivel avansat, să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 9 ani şi o vechime în funcții de conducere de cel puţin 5 ani.

Bibliografia este una vastă: doritorii trebuie să cunoască aproape 30 de acte normative. După selecţia dosarelor, candidaţii vor avea de parcurs o probă scrisă, în 10 februarie, iar apoi, în 12 februarie – interviul.

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat totodată concursuri pentru un post de expert sportiv la Biroul Baze Sportive – Direcţia Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale, inspector de specialitate la Compartimentul Parcul Copiilor, medic şi asistent medical – Serviciul Public de Asistenţă Medicală Şcolară.

Doritorii îşi pot depune dosarele de înscriere până în data de 23 ianuarie.

Se caută oameni şi la alte servicii, birouri şi compartimente la nivelul Primăriei Timişoara: sunt disponibile opt posturi de consilieri clasa I, gradul superior, principal, asistent sau debutant. Este nevoie de mai mulţi funcţionari la Serviciul spații verzi și locuri de joacă, la Compartimentul Licitaţii, Biroul Evidenţă Patrimoniu, Biroul Drumuri şi Poduri etc. Pentru unele posturi se cer 5 sau 9 ani vechime în specialitatea studiilor, în timp ce pentru altele, cele de debutant, nu se cere vechime. Bineînţeles, şi remuneraţia este pe măsură… Cei care vor să devină funcţionari publici trebuie să se prezinte la concurs în data de 10 februarie şi au la dispoziţie 20 de zile calendaristice, din 12 ianuarie, să îşi depună dosarele la Serviciul Resurse Umane.

Concursurile şi condiţiile de participare sunt publicate pe site-ul Primăriei Timişoara.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor