ALEGO iti ofera semineul care da stil casei tale

Reactualizat la:
ALEGO iti ofera semineul care da stil casei tale
În funcție de gusturi, preferințe sau bugetul disponibil alegem să oferim un plus de frumusețe mediului în care locuim. Fie că apelăm la designeri de interior, site-uri sau reviste, căutăm de fiecare dată cele mai bune și potrivite oferte, personalizându-ne astfel locuința. Așa se întâmplă și atunci când ajungem la concluzia că locuința noastră trebuie să fie înnobilată de un șemineu.

Șemineul pe care îl alegi trebuie să fie cel de care încăperea ta are nevoie. De exemplu, dacă vrei ca el să fie elementul principal de decor poți alege un șemineu electric. Un criteriu important este să apelezi cu încredere la profesioniști, pentru că ei sunt singurii care te vor ajuta să alegi cel mai potrivit șemineu din gama diversificată de șeminee de decor, care există pe piață la ora actuală.

Șemineele electrice sunt piese de mobilier din lemn masiv care au rol decorativ, cu o tehnologie tip LED 3D care imită perfect focul din șemineul pe lemne. Acestea, la fel ca și alte șeminee de decor, nu au o capacitate de încălzire a unei locuințe, dar încălzesc o cameră mică de până la 37 mp prin aeroterma cu care sunt dotate. La cerere acestea pot veni dotate și cu sunet care imită perfect focul. Se instalează ușor și nu necesită coș de fum. Acestea se pot instala în orice cameră cu o priză de curent electric.

Spre deosebire de flacăra de gaz, „flăcările” unui șemineu electric pot fi folosite în mod independent fără a degaja căldură, ci doar pentru a vă putea bucura în continuare de ambientul pe care îl oferă sau când sistemul central de încălzire este pornit, fără a supraîncălzi. Când vine vorba de încălzire, cele mai multe modele au ca și caracteristică o funcție de setare a căldurii pentru a putea reduce cantitatea de energie utilizată, această particularitate realizându-se prin intermediul unui termostat pentru un maximum de confort si eficiență.

Alego este o firmă de vânzare și construcție de șeminee. Echipa este formată din oameni cu experiență în domeniul șemineelor, capabili oricând să se adapteze schimbărilor pe care piața le poate propune în orice moment. Adaptabilitatea este o virtute absolut necesară, deoarece nevoile oamenilor sunt în continuă schimbare. Indiferent de tipul de șemineu pentru care optezi, la Alego găsești șeminee ieftine, dar de o calitate superioară. Gama variată de produse îți permite să alegi de la șemineele clasice pe lemne, la șeminee de decor , plăci de silicat de calciu, coșuri de fum, focare și toate materialele necesare. Consultanța oferită de echipa de profesioniști de la Alego este gratuită și este oferită atât înainte de începerea proiectului, cât și după finalizare. De asemenea, Alego oferă transport gratuit oriunde în țară, în orice moment. Cu Alego faci alegeri înțelepte.

ADVERTORIAL

Cod Hubbuch: 767965