Ajutati copiii dintr-o localitate din Timis sa faca muzica! Au profesor, au nevoie de instrumente muzicale

De Adrian Panduru
Ajutati copiii dintr-o localitate din Timis sa faca muzica! Au profesor, au nevoie de instrumente muzicale
© Ajutati copiii dintr-o localitate din Timis sa faca muzica
În Pişchia, un om cu talent şi inimă de aur s-a hotărât să readucă muzica în inimile copiilor. Nea Ion, din Pişchia, este profesor de muzică şi a activat şi în fanfară. Aflat la pensie a decis să îşi acorde timpul şi energia pentru a-i învăţa pe copiii din sat să iubească instrumentele muzicale. Există o singură problemă…

Singura problemă e că lui nea Ion îi lipsesc instrumentele muzicale. Reprezentanţi asociaţiei Look Inside apelează la binevoitori pentru a ajuta la achiziţionarea acestor instrumente.

„Apelăm la voi toţi să vă rugăm dacă cumva aveţi rătăcit acasă un instrument sau vreţi să ne ajutaţi să achiziţionăm câteva instrumente pentru ei, scrieţi-ne şi haideţi să îi ajutăm. Nu se ştie niciodată ce talent va scoate dorinţa şi iubirea de copiii a acestui om! Mii de mulţumiri”, transmit cei de la Look Inside.

Un număr de aproximativ 10 copii din sat ar fi interesaţi să facă parte din cercul muzical al lui Nea Ion. Totul a început atunci când cei de la Asociaţia Look Inside au donat o orgă unui băieţel care îşi dorea foarte tare un astfel de instrument. Aici a apărut Nea Ion, care este un fost dirijor de fanfară, care îl ajută pe băieţel să înveţe “dansul clapelor”, şi care ar vrea să facă un cerc muzical. Nu are însă instrumentele necesare.

Aici intraţi dumneavoastră “în scenă”, cei care îi puteţi ajuta pe copii şi pe Nea Ion să facă muzică. O tobă, un instrument de suflat, un acordeon, încă o orgă, instrumente de acest gen sunt necesare.

Dacă doriţi să ajutaţi la achiziţionarea lor sau dacă aveţi astfel de instrumente pe acasă de care vreţi să vă despărţiţi, puteţi scrie un email la adresa gherasimdana@yahoo.com şi veţi fi contactaţi imediat. Informaţii găsiţi şi aici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !