Afaceri necurate cu terenul Primăriei

Secretarul Primăriei Becicherecu Mic din judetul Timis este acuzat de infracţiuni de abuz şi fals.

Eugen I., în vârstă de 46 de ani, a fost prezentat ieri magistraţilor Judecătoriei Timişoara cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunile de abuz în serviciu contra intereselor publice,, abuz în serviciu contra intereselor personale, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, după ce luni seara a fost reţinut de poliţişti şi procurori pentru 24 de ore.

Judecători au decis însă cercetarea secretarului în stare de libertate, considerând probabil că acesta nu prezintă pericol social şi riscu sa fugă este mic. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au probat faptul că Eugen a vândut prin contrafacerea unor documente oficiale mai multe terenuri intravilane şi extravilane aparţinând Primăriri Becicherecu Mic şi statului la o valoare sub evaluată.

„Prejudiciul se ridică, deocamdată, la aproximativ 156.000 de euro şi 290 de milioane de lei vechi. O parte din sumele obţinute au fost folosite în interes personal. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului”, ne-a declarat comisarul Şerban Pittner, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.
Regulament de plasare a anunturilor