Incepe a doua etapa de admitere! Lista locurilor libere in liceele din Timis

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
2Comentarii
Incepe a doua etapa de admitere! Lista locurilor libere in liceele din Timis
© TION: Incepe a doua etapa de admitere! Lista locurilor libere in liceele din Timis
Prima etapă de admitere în învăţământul liceal a luat sfârşit. În Timişoara s-a intrat, la unele licee, cu medii foarte mari. Spre exemplu, la Pedagogic, la specializarea Matematică – Informatică, ultima medie a fost 9,53. Dacă pentru o bună parte dintre elevi admiterea s-a încheiat, încă au mai rămas locuri în liceele din Timiş, iar a doua etapă este gata de start.

A doua etapă de admitere în învăţământul liceal de stat pentru candidaţii din seria curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare, începe chiar miercuri, 15 iulie, cu completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare, completarea unei noi fişe de opţiuni de către cei rămaşi nerepartizaţi după prima etapă a admiterii.

În Timiş mai sunt locuri libere la 33 de licee. La Colegiul Naţional Bănăţean mai sunt patru locuri libere la Ştiinţele Naturii, cu predare în Limba Germană. Pentru aceeaşi specializare şi aceeaşi limbă de predare găsiţi 17 locuri şi la Liceul Coriolan Brediceanu din Lugoj. Mai sunt locuri la Colegiul Tehnic de Vest, Electrotimiş, Energetic, Liceul Auto şi alte unităţi de învăţământ preuniversitar.

În prima etapă de înscrieri la liceu au fost completate 3.680 de cereri de către elevi timișeni şi alte 125 de către absolvenţi ai clasei a VIII-a din alte judeţe care au dorit să se înscrie la liceu în judeţul Timiş.

Calendarul celei de-a doua etape de admitere la liceu:

15 – 20 iulie: Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare, completarea unei noi fişe de opţiuni de către cei rămaşi nerepartizaţi după prima etapă a admiterii
20 iulie: Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care au fost respinşi la liceele/clasele care organizează probe de aptitudini
15-21 iulie: Introducerea datelor în calculator, verificarea fişelor listate şi corectarea eventualelor erori
22 iulie: Transmiterea noilor baze de date la centrul de admitere judeţean şi la Centrul Naţional de Admitere
23 iulie 2015: Repartizarea computerizată a candidaţilor din a doua etapă a admiterii
23 iulie 2015: Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial/în centrul special de înscriere a listelor cu absolvenţii proveniţi din şcolile respective/din alte judeţe, repartizaţi în a doua etapă şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat
23 -24 iulie 2015: Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi candidaţii din etapa a doua
24 iulie 2015: Transmiterea de către unităţile de învăţământul liceal de stat a situaţiei locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaţilor admişi în cele două etape ale admiterii
27-30 iulie 2015: Rezolvarea de către comisia judeţeană de admitere a situaţiilor speciale ivite după cele două etape de repartizare computerizată, a repartizării candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi a candidaţilor care nu au participat la primele două repartizări computerizate.

În ataşament că prezentăm lista locurilor libere de la liceele din Timiş pentru a doua etapă de admitere.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor