Admitere liceu 2019: începe etapa a doua de înscriere pentru absolvenții clasei a opta

De Adrian Panduru
Admitere liceu 2019: începe etapa a doua de înscriere pentru absolvenții clasei a opta
© foto: arhivă
Începe etapa a doua de admitere la liceu pentru absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, ori care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș au făcut public calendarul celei de-a doua etape de înscriere la liceele de stat.

În data de 23 iulie 2019 are loc afișarea locurilor rămase libere, a locului de desfășurare și a graficului probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă.

În perioada 24 – 25 iulie 2019 are loc înscrierea candidaților la liceele care organizează probe de aptitudini pentru liceele vocaționale sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă (licee cu limba de predare maternă).

În 26 și 29 iulie 2019 se desfășoară probele de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă.

În perioada 24 – 30 iulie 2019 are loc primirea la sediul Inspectoratului Școlar Județean Timiș a cererilor de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.

În perioada 31 iulie – 1 august 2019 – are loc repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor