Admitere la liceu in Timis: Specializarea unde ultima medie a fost 9,47 si scoala unde s-a intrat cu 2,04

De Adrian Panduru
10Comentarii
Admitere la liceu in Timis: Specializarea unde ultima medie a fost 9,47 si scoala unde s-a intrat cu 2,04
© Tion: Admitere la liceu in Timis: Specializarea unde ultima medie a fost 9,47 si scoala unde s-a intrat cu 2,04
A fost afișată lista elevilor care au fost admiși la liceu, în Timiș. La un liceu din Timiș, ultima medie cu care s-a intrat la specializarea Matematică-Informatică a fost 9,47, dar la o școală din județ s-a intrat și cu 2,04.

În Timiș au fost admiși la liceu 3.692 de copii. Lista candidaților admiși la liceu, ordonați după medie, o găsiți aici.

La unele licee din Timiș s-a intrat cu medii mari, în timp ce la altele viitorii liceeni au fost admiși cu note puțin peste… 2. Spre exemplu, la Colegiul „C.D. Loga” din Timișoara, la specializarea Matematică-Informatică, ultima medie cu care s-a intrat a fost 9,47, iar la Liceul „Grigore Moisil”, la aceeași specializare, s-a intrat cu 9,15. La Liceul Pedagogic, tot la Mate-Info, ultima medie de admitere a fost 9,13.

La Liceul „Nikolaus Lenau”, ultima medie cu care s-a intrat la real, specializarea Germană, este 9,11, iar la Liceul Pedagogic, Științe ale Naturii, s-a intrat cu 9,02.

Cu media 2,04 au fost admiși copii la Liceul „Sfinții Kiril și Metodii” din Dudeștii Vechi, la specializarea Științe ale Naturii, iar 2,11 a fost ultima notă cu care s-a intrat la liceul din Peciu Nou, la aceeași specializare. Cu 2,40 s-a intrat la Colegiul Tehnic de Vest din Timișoara, la specializarea Construcții, și cu 2,48 la Liceul Tehnologic din Sânnicolau Mare, la specializarea Electromecanică.

Lista specializărilor ordonate după ultima medie cu care s-a intrat o găsiți aici.

Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal, în care candidaţii au fost repartizaţi, se va realiza între 10 şi 13 iulie. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere la liceu în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat la liceu.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor