Admitere la liceu, in Timis. Lista locurilor libere

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Admitere la liceu, in Timis. Lista locurilor libere
© Tion: Admitere la liceu, in Timis. Lista locurilor libere
Majoritatea elevilor care au terminat clasa a VIII-a au aflat deja la ce școală au fost repartizați, în urma opțiunilor lor și a mediei de la Evaluarea Națională și a celei de pe anii de gimnaziu. În Timiș au rămas și candidați care nu au fost repartizați. Peste 3.700 de absolvenți ai clasei a VIII-a din Timiș și-au găsit deja un loc la școlile pe care le vor urma în continuare, dar mai sunt și candidați care încă își caută un loc. Vă prezentăm lista locurilor rămase libere.

Conform statisticii prezentate de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în Timiș s-au înscris la admitere 3.729 de candidați. Din totalul acestora, 3.707 au fost deja repartizați către următoarele școli pe care le vor urma, iar 22 au rămas nerepartizați. Practic, în Timiș au rămas un număr total de 405 locuri neocupate, dintr-un total de 4.113 disponibile.

Cei care nu și-au găsit un loc în prima etapă de repartizare o pot face în cea de-a doua. Candidaţii rămaşi nerepartizaţi vor fi „distribuiți” în data de 28 iulie. Aceştia îşi vor depune dosarele la liceele în care au fost admişi în zilele de 28 şi 29 iulie.

Admiterea în clasa a IX-a în liceele de stat se face fără examen, pe baza mediei de admitere, care este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 75%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%).

Candidații care au fost deja repartizați trebuie să depună dosarele de înscriere la şcoli între 21 şi 29 iulie. Repartizarea elevilor în prima etapă poate fi consultată pe site-ul Ministerului Educației.

Au mai rămas locuri libere la Colegiul de Silvicultură, Colegiul Tehnic Ion Mincu, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară și alte școli. Puteți consulta lista completă, aflată în atașament.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor