Acces din nou liber catre Gara de Nord prin locul unde un om a fost sfasiat de caini maidanezi

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
4Comentarii
Acces din nou liber catre Gara de Nord prin locul unde un om a fost sfasiat de caini maidanezi
© TION - Acces din nou liber catre Gara de Nord prin locul unde un om a fost sfasiat de caini maidanezi
Prin spatele Gării de Nord din Timişoara se poate trece din nou. Poarta a fost ferecată în ianuarie, după ce în luna decembrie a anului trecut un om a fost sfâşiat de câini în acel loc. Acum, însă, gardul de lângă poartă a fost spart şi se poate trece din nou peste linii, ilegal. Ce-i drept, pe lângă poarta, care este încuiată.


Este vorba despre poarta pe unde alegeau să treacă cei care mergeau înspre zona Circumvalaţiunii, cea care dă în intrarea Stadionului CFR.

Acolo, la sfârșitul anului trecut, un om a fost sfârtecat de câini. Maidanezii l-au atacat rănindu-l pe 90 la sută din suprafaţa corpului. Scăpat din acest masacru, cu greu, deoarece haita de câini l-a luat prin surprindere, omul a ajuns direct pe patul de spital, unde, prin grija doctorilor, a scăpat cu viaţă.

Bărbatul trecea pur şi simplu peste liniile de cale ferată, aşa cum fac mulţi alţii atunci când merg în direcţia Circumvalaţiunii, Mehala, Ronaţ, atunci când vor să meargă la gară sau când se îndreaptă spre Iosefin.

Oamenii preferă să treacă peste linii, printre trenuri, gunoaie şi câini, pentru a scurta drumul, dar se expun unor riscuri monumentale şi trec, practic, ilegal aceste linii.

Acum, s-a făcut o nouă “portiţă”, fix în gardul de lângă poartă, pe unde oamenii trec liniştiţi. Jos este chiar şi o lespede din gard folosită pe post de treaptă, care face accesul lin în Gara de Nord. Oamenii folosesc această poartă de lângă… poartă şi trec nestingheriţi, uitând parcă că acolo, cu aproape un an în urmă, un om a fost sfâşiat de câinii comunitari.

„Îl vom repara şi îl vom închide din nou. Din punct de vedere tehnic nu este permisă trecerea. Ştiu că e foarte greu ca oamenii să ajungă dintr-o parte în alta a oraşului, dar pot folosi pasarela de la Zorile, Blaşcovici, normal aceea este pentru a trece dintr-o parte în alta a oraşului, nicidecum printre linii. Printre linii sunt treceri amenajate pentru angajaţii care desfăşoară lucrări acolo”, spune Alexandru Simu, directorul Regionalei CFR Timişoara.

Cei surprinși că trec liniile de cale ferat prin aceste locuri sunt pasibili la o amendă de până la 200 de lei.

Articole pe aceeași temă:

Un om a fost sfartecat de caini la Gara de Nord din Timisoara

Barbatul sfasiat de caini la Gara de Nord din Timisoara cere daune de 1 milion de euro

Au ferecat poarta groazei – locul unde un om a fost sfartecat de caini in zilele de Craciun la Timisoara4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor