A inceput marea curatenie de primavara la Timisoara

De A.S.
1Comentariu
A inceput marea curatenie de primavara la Timisoara
© TION - A inceput marea curatenie de primavara la Timisoara
Aşa cum am anunţat deja, din această săptămână a început curăţenia generală de primăvară la Timişoara. Angajaţii Retim vor bate străzile oraşului în această perioadă de dinainte de sărbători pentru a aduna deşeurile de la oameni – obiecte de uz casnic şi gospodăresc, precum şi deşeuri vegetale. Urmăriţi pe www.tion.ro în ce zi este programată colectarea pe strada pe care locuiţi pentru a vedea când trebuie să scoateţi afară deşeurile.

Curăţenia generală de primăvară are loc în perioada 24 martie – 8 aprilie 2014. Acţiunea este organizată de Primăria Timişoara împreună cu societatea Retim. În prima săptămână, între 24 şi 30 martie, angajaţii societăţii de salubrizare vor aduna deşeurile din zona de nord a oraşului faţă de canalul Bega, iar începând din 31 martie se va acţiona în partea de sud a municipiului.

Timişorenii sunt rugaţi să depună în ordine, la bordura carosabilului, dar fără să împiedice circulaţia, resturile provenite din tăieri de corecţie şi ramurile tăiate la dimensiuni de cel mult un metru, legate în snopi, precum şi celelalte deşeuri şi obiecte ce se adună în cadrul campaniei.

În cadrul curăţeniei de primăvară nu se colectează deşeuri rezultate din amenajări interioare sau din curăţarea pivniţelor şi a podurilor (moloz, praf de cărbune, ţigle, cărămizi, faianţă şi gresie sparte).

„Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc, a deşeurilor vegetale rezultate din curăţirea arborilor de pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor mai devreme de o zi faţă de cea în care este programată colectarea. De asemenea, este interzisă depunerea deșeurilor după ziua în care este programată colectarea în zonele şi cartierele din municipiul Timişoara. Nerespectarea prevederilor legale se sancţionează contravenţional cu amendă de la 500 la 1.000 de lei pentru persoane fizice şi de la 1.000 la 2.000 de lei pentru persoane juridice”, amintesc organizatorii.

Puteţi găsi pe www.tion.ro, anexate acestui material, graficele după care vor fi colectate deşeurile, pe străzi, şi perimetrele în care se va acţiona în cadrul curăţeniei generale de primăvară.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor