200 de noi slujbe la bursa locurilor de munca a Job Club

De M. Hoster
Reactualizat la:
Noi locuri de munca la Job Club
Noi locuri de munca la Job Club
La Timişoara a fost organizată vineri o nouă bursă a muncii. De această dată iniţiativa a fost una privată şi a aparţinut organizaţiei Job Club, partener fiind Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş. Peste 80 de persoane au trecut între orele 9 şi 13 pe la fosta bază sportivă Voinţa pentru a studia oferta de locuri de muncă.

„Au fost înscrise 20 de firme, dintre care patru au fost prezente şi la eveniment. În total au fost disponibile 200 de noi slujbe. Per total apreciez că a fost o acţiune reuşită”, ne-a declarat Adrian Boian, consilier Job Club.

Deşi au fost joburi disponibile, timişorenii nu s-au înghesuit să încerce să-şi găsească viitorul profesional. „Am venit să văd cam ce ar fi disponibil. Am mai încercat şi altă dată la evenimente din acestea, dar până acum nu am avut succes. La firme se caută mai mult oameni mai tineri care pot fi instruiţi la locul de muncă. Cel puţin asta am constatat eu până acum. Am o vârstă şi e mai greu să fiu reangajat acum”, ne-a declarat un timişorean aflat la vârsta a doua, participant la eveniment.

Bursa locurilor de muncă a făcut parte din proiectul IFIA – Integrare prin Formare,

consiliere şi Iniţiere Antreprenorială, care se adresează în special şomerilor de lungă

durată. În cadrul acestui proiect a fost prevăzută şi organizarea unei burse a muncii permanente, pe site-ul oficial al iniţiativei, la adresa www.ifia.ro. Aici, cei interesaţi pot găsi mai multe oferte de angajare, în diferite domenii şi pentru mai multe grade de pregătire profesională.

Job Club este un centru de consiliere pentru cei aflaţi în şomaj. Acesta face parte dintr-o serie de 16 asemenea locaţii, deschise în mai multe judeţe din regiunile Centru, Nord-Vest și Vest. Proiectul IFIA beneficiază de sprijin european şi îşi propune să asigure gratuit servicii de informare, consiliere şi mediere a locurilor de muncă, servicii de formare profesională şi consiliere necesară în (re)orientarea pe piaţa muncii.

Proiectul este cofinanţat din fonduri europene şi este susţinut și de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !