Zona de vest a trimis la bugetul central 858 de milioane de lei intr-o singura luna

De Marcel Hoster
1Comentariu
Zona de vest a trimis la bugetul central 858 de milioane de lei intr-o singura luna
Finanţiştii din zona de vest a României au avut în aprilie o lună excelentă din punct de vedere al colectării veniturilor pentru bugetul de stat. Creşterea faţă de luna similară a anului trecut a fost de aproape zece procente.

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara a avut o lună aprilie excelentă din punct de vedere al veniturilor colectate la Bugetul General Consolidat. Suma totală trimisă la Bucureşti a fost de 858 milioane lei, cu 9,4% mai mult decât în luna similară a anului 2016 și cu 11% mai mult decât media lunară a trimestrului I al anului curent.

Campioane la adunat bani la buget au fost Administrațiile finanțelor publice din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin. O importantă parte din banii colectaţi a fost obţinută în urma acțiunilor de executare silită (popriri bancare, popriri la terți, sechestre bunuri mobile și imobile), în primele 4 luni ale anului 2017 s-au încasat la buget prin aceste metode peste 91 milioane lei. În luna aprilie s-au încasat 27 milioane lei, cu 11% mai mult decât media trimestrului I al anului în curs.
În ceea ce priveşte controalele realizate, inspectorii de la Finanţe au realizat un număr de 853 acțiuni, în urma cărora au fost stabilite obligații fiscale suplimentare totale în valoare de 329 milioane lei, din care 322 milioane lei la persoane juridice și 7 milioane lei la persoane fizice.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor