X Taxi Transfer – XTT – o nouă facilitate de transport, acum și în Timișoara

X Taxi Transfer – XTT – o nouă facilitate de transport, acum și în Timișoara
© foto: XTT
ADVERTORIAL. XTaxiTransfer (XTT) este un serviciu ce permite rezervarea unei mașini cu șofer sau a unui taxi, online. Lansat în 2018 în Ploiești, XTT este disponibil începând de acum și în Timișoara.

XTT este prima aplicație de acest gen din România, cu flotă de mașini licențiate, ce funcționează 100% legal, conform legilor în vigoare din România. Fie că aveți nevoie de o cursă până la aeroport când plecați în vacanță, o cursă în afara orașului la rude sau să vă duceți copiii dimineața la școală, XTT este soluția perfectă pentru a scăpa de stress-ul căutării unei mașini pentru transport.

Pentru a rezerva o mașină sau un taxi, utilizatorii trebuie să completeze detaliile cursei din pagina https://xtaxitransfer.ro/ro/rezerva-cursa/, apoi sistemul va determina distanța, durata și tarifele.

Utilizatorii XTT vor putea rezerva o mașină cu șofer sau un taxi. În cazul mașinilor cu șofer, tariful este fix, calculat în momentul rezervării în funcție de clasa de mașini disponibilă și se poate achita online, cu cardul, la finalizarea rezervării. Mașinile sunt licențiate pentru transport conform legilor românești în vigoare.

În prezent sunt disponibile în XTT următoarele clase de mașini:

  • Economic (maxim 4 pasageri);
  • Optim (maxim 4 pasageri);
  • Business (maxim 4 pasageri);
  • Van (maxim 8 pasageri).

În cazul în care se optează pentru o mașină de tip taxi, tariful afișat în platforma XTT este estimat, tariful final fiind calculat de aparatul de taxat din taxi. Plata se face la șofer, cash, în lei, după finalizarea cursei.

Folosind contul XTT, utilizatorii au acces la datele financiare (facturile fiscale, istoricul tranzacțiilor, istoricul alimentărilor contului), istoricul curselor efectuate, datele de facturare, acces la curse regulate, abonamente și la alte promoții.

Pentru companii, XTT oferă o gamă largă de servicii precum posibilitatea de creare de conturi pentru angajați, cu fonduri alocate de către un account manager, posibilitatea de definire a unor trasee prestabilite, la tarife speciale, posibilitatea de a vizualiza tranzacțiile angajaților și posibilitatea de a accesa serviciile XTT prin intermediul unui API dedicat. Mai multe detalii despre Serviciile oferite de XTT: https://xtaxitransfer.ro/ro/servicii/

XTT este în căutare de noi parteneri, atât din Timișoara, cât și din întreaga țară. Dacă aveți o mașină și doriți să faceți bani în timpul liber prin intermediul platformei XTT, puteți deveni partener. Mai multe detalii: https://xtaxitransfer.ro/ro/devino-partener/

Utilizatorii care se înregistrează în această perioadă în platforma XTT primesc un bonus de înregistrare de 10 lei: https://xtaxitransfer.ro/ro/inregistrare-client/

XTT este operat de Index Taxi, cea mai mare și cea mai longevivă companie de taxi din Prahova, ce oferă servicii de transport persoane din 1997.

Echipa XTT este caracterizată prin optimism și eficiență în identificarea și satisfacerea nevoilor clienților. Reprezentanții companiei speră ca în scurt timp să aducă un plus de confort pentru timișorenii care sunt în căutarea unui mijloc de transport.

(933830)
Regulament de plasare a anunturilor