Vrei sa te inscrii la admitere la Universitatea de Vest? Primesti la pachet si un sejur gratuit de trei zile!

De Marcel Hoster
Vrei sa te inscrii la admitere la Universitatea de Vest? Primesti la pachet si un sejur gratuit de trei zile!
În încercarea de a atrage cât mai mulţi viitori studenţi, Universitatea de Vest Timişoara le oferă candidaţilor inclusiv… cazare gratuită pe durata admiterii. Minivacanţa viitorilor învăţăcei va dura maxim trei zile, iar cazarea va avea loc în unul dintre căminele instituţiei.

Absolvenții de liceu care se vor înscrie la Universitatea de Vest din Timișoara în cadrul sesiunii de admitere 2017 vor putea cere de la viitorul loc de studiu alocarea unui loc de cazare gratuit pentru o perioadă de trei zile. Instituția oferă această facilitate pe perioada admiterii la ciclul licență. În acest sens, cei interesați vor depune o cerere în momentul înscrierii la facultate. Cazările se vor face în căminul C15, iar perioada pentru care se face solicitare nu trebuie să depășească trei zile. În momentul înscrierii, după depunerea cererii, candidații vor primi un aviz din partea comisiei de admitere și vor fi îndrumați mai departe.

„Măsura face parte dintr-un pachet mai larg de facilități gândite pentru absolvenții de liceu. Amintesc de faptul că Universitatea a deschis centre de admitere în mai multe județe, pentru ca persoanele cu disponibilități reduse de deplasare să parcurgă procedura la ei în localitate. În ceea ce privește cazarea gratuită, cu siguranță sunt candidați din județe îndepărtate cărora le vom ușura considerabil experiența atât din punct de vedere financiar, cât și al efortului de a parcurge într-un timp scurt distanțe mari până în Timișoara. Facilitatea permite candidaților să vină la probe cu o zi mai devreme, cât și timpul necesar pentru alegerea unor modalități de transport convenabile”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Gabriel Pirtea.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara va avea loc în perioada 10 – 28 iulie. Centrele de înscriere și admitere din afara Timișoarei funcționează în perioada 11-14 iulie, în Deva, Reșița, Drobeta – Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu. Pe lângă cazarea gratuită și centrele județene, UVT oferă și facilitatea preînscrierii online, în cazul candidaților care, în perioada studiilor liceale, au obținut distincții la olimpiadele școlare și/sau la alte concursuri naționale și internaționale. Detalii sunt disponibile pe pagina de internet a Universității.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor