Vrei o aventura in cele mai frumoase colturi din lume? Bastour Travel Timisoara iti indeplineste dorinta

Vrei o aventura in cele mai frumoase colturi din lume? Bastour Travel Timisoara iti indeplineste dorinta
ADVERTORIAL. Visezi demult la o aventură în cele mai spectaculoase destinații turistice din lume? Cele mai bune prețuri pentru vacanțe de vis în Asia, Africa sau Europa le are Agenția de turism Bastour Travel Timișoara.

India, Insulele Filipine, Vietnam, Italia, Bangladesh, Cambodgia, China, Coreea de Nord, Japonia, Bali, Indonezia, Malaezia, Mongolia, Nepal, Pakistan, Singapore, Tibet, Abu Dhabi, Dubai, Papua Noua Guinee – acestea sunt doar câteva dintre destinațiile puse la dispoziție de Bastour Travel.

Operatorii turistici ai Bastour nu vă vor dezamăgi. Au în spate o experiență grăitoare și pot pune la punct în doar câteva clipe cele mai mici detalii pentru ca vacanța dumneavoastră să fie una de vis. Bastour Travel Timișoara organizează călătorii atât pentru turiștii individuali, cât și pentru grupuri sau oameni de afaceri ori corporații.

„Ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă, cu o gamă diversificată de programe turistice, atât în țară, cât și în străinătate”, transmit reprezentanții agenției de turism.

Așadar, puteți avea parte și în România de o vacanță de neuitat. Departamentele de turism intern asigură rezervări pentru hoteluri și pensiuni atât din țară, cât și din străinătate, precum și bilete de odihnă și tratament, dar și pachete turistice complexe, ce integrează transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuzelor agenției. Operatorii turistici ai Bastour Travel pot stabili și programul vizitelor la obiectivele turistice.

„Profesionalismul de care dă dovadă personalul nostru, împreună cu cunoștințele acumulate în domeniul ticketingului și turismului contribuie la asigurarea derulării cu succes a programelor turistice pe care le programăm. Vă oferim cea mai bună oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a vă îndeplini visele călătorind în cele mai diferite destinații”, precizează conducerea Bastour Travel Timișoara.

Pe pagina de internet a agenției găsiți și oferte speciale, în cele mai frumoase colțuri din lume, precum și oferte de city-break, dar și de rent-a-car. Sediul Bastour Travel Timișoara este pe strada Simion Bărnuțiu nr. 7. Orarul agenției este de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00, precum și sâmbăta, între orele 10:00 – 14:00.

^6CC9371425BAA424CA6A88F4E796F86CEF5A54137959E845E0^pimgpsh_fullsize_distr
Regulament de plasare a anunturilor