Verde pentru Biciclete aduna opinii legate de disputa pedalatului in zona centrala din Timisoara

De Marcel Hoster
4Comentarii
Verde pentru Biciclete aduna opinii legate de disputa pedalatului in zona centrala din Timisoara
© Foto: arhiva
Verde pentru Biciclete aşteaptă în continuare opiniile bicicliştilor, dar şi ale tuturor timişorenilor referitor la accesul cicliştilor în centrul oraşului. Organizaţia mai anunţă că înfiinţarea numărului de telefon al primăriei, la care se pot semnala problemele apărute în trafic pentru biciclişti, este o iniţiativă VpB.

În ultimele săptămâni, echipa Verde pentru Biciclete a încercat să afle părerea bicicliștilor în special și a timișorenilor în general cu privire la accesul pe biciclete în zona centrală. În continuare, opiniile pot fi exprimate pe internet, la adresa: www.pedaleaza.ro/semnaturi.

Aceste opțiuni vor fi depuse săptămâna viitoare la Primăria Municipiului Timișoara, alături de semnăturile adunate la Numărătoarea de Toamnă din 4 octombrie 2015 și de propuneri de soluționare a acestei situații. Orice recomandare din partea bicicliștilor este binevenită în acest sens și se poate trimite şi pe adresa de e-mail contact@pedaleaza.ro.

Pe de altă parte, toți bicicliștii sunt rugaţi să semnaleze problemele constatate pe pistele de biciclete (obstacole, greutăți întâmpinate în deplasarea pe piste, etc), pe adresa de email de mai sus. Acestea vor fi centralizate și depuse de asemenea la primărie.

Verde pentru Biciclete doreşte să precizeze că numărul special creat pentru problemele din trafic, care afectează bicicliştii, a apărut ca urmare a cererii organizaţiei.

“Pe de altă parte, la solicitarea noastră a apărut numărul de telefon dedicat sesizărilor în trafic din partea bicicliștilor 0356.913. De astăzi (n.r. vineri) este disponibilă si adresa de email aferentă: sesizaribiciclisti@primariatm.ro. Aceste acțiuni au apărut ca urmare a discuțiilor avute cu bicicliștii care se confruntă cu situația mașinilor parcate pe pistele de biciclete. Nu ne dorim ca această acțiune să atragă antipatia șoferilor, însă solicităm respect reciproc. Conform Regulamentului de Aplicare a OUG 195/2002, art. 142, lit. k și o, este prevăzută oprirea pe pista de biciclete cu 2-3 puncte amendă și 2 puncte penalizare, iar dacă se depășesc 5 minute (staționare), sunt prevăzute 4-5 puncte amendă și 3 puncte penalizare”4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor