Veniti cu pet-urile goale si primiti la schimb un bradulet

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
22Comentarii
Veniti cu pet-urile goale si primiti la schimb un bradulet
© Foto: pepinierasarusi.ro
Adunaţi sticlele de plastic după ce le goliţi şi schimbaţi-le cu un brăduleţ. Asociaţia ECO CLUB Timişoara, în parteneriat cu fundația Flex Romania, organizează în premieră un proiect inedit de educaţie ecologică, numit Flex Eco Fair.

Toți cei care doresc un mediu curat sunt aşteptaţi în data de 18.12.2016 (duminică), între orele 11.00- 15.00, în Piaţa Libertăţii, unde vor putea oferi la schimb 10 PET-uri aplatizate pentru un tuia (60 cm – 80 cm, dintr-un total 1 000 bucăţi de brăduţi), pentru a-l planta în gospodărie, în faţa blocului, curtea şcolii etc. Numărul de puieţi tuia oferiţi unei persoane creşte progresiv pe baza numărului de PET-uri colectate şi aduse. DJ Sean Norvis va fi prezent la acest eveniment și va încălzi atmosfera pe durata evenimentului. Dedicat celor care iubesc natura, proiectul Flex Eco Fair se prezintă sub forma unui târg eco şi are drept scop încurajarea şi stimularea comportamentului de a colecta selectiv deşeurile de plastic şi cel de a planta puieţi, arbuşti tuia.

Proiectul este adresat tuturor categoriilor de vârstă, reprezentanții asociației Eco Club Timișoara încurajează parinții să vină însoțiți de copii.

„Educația ecologică nu presupune doar explicarea în termeni ușor de înțeles pentru copii. Ea înseamnă și insuflarea respectului pentru mediul înconjurător prin participarea la acțiuni concrete; Flex Eco Fair este una din ele.” a declarat Andreia Schneider, președintele Asociației Eco Club Timișoara.

Ulterior, pentru a crea o comunitate virtuala a puieţilor de tuia plantaţi, toți beneficiarii sunt rugați să trimită o poză cu arbustul plantat la adresa de email: flexecofair@yahoo.com, sau să încarce poza pe pagina de facebook ECO CLUB Timişoara. În final se va constitui atât o comunitate fizică a celor 1000 de arbuști tuia cât și una virtuală.

Proiectul este inițiat de către ECO CLUB Timişoara și finanțat de Flex Foundation.22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor