Velo Service gratuit, pentru cei de la Verde pentru Biciclete

De Marcel Hoster
Velo Service gratuit la Timisoara
Velo Service gratuit la Timisoara
Participanţii la Tura Ciclistă  Bănăţeană, programată duminică, au găsit la capătul cursei o mână de ajutor profesionistă. Fie că au probleme cu frâna, au avut nevoie de un reglaj al bicicletei, acestea le-au fost oferite în cadrul noului Velo Service. Este o iniţiativă a celor de la Clubul Sportiv Gratzu din Timișoara, împreună cu cei de la Verde pentru Biciclete.

La sediul clubului, la Halele Timco, pe strada Circumvalaţiunii, a fost inaugurat un service pentru biciclete în cadrul căruia manopera oferită pentru operaţiunile de bază este gratuită. Pentru a beneficia de sprijinul acordat de membrii clubului solicitanţii trebuie să fie „înmatriculaţi” în rândul celor de la Verde pentru Biciclete.

„Dorinţa noastră este de a reduce numărul bicicletelor care circulă cu defecte la sistemele de frânare, schimbare viteze etc şi de a mări în acest fel siguranţa din trafic şi, de ce nu, de a scoate de la naftalină bicicletele lăsate cu aceste lipsuri de întreţinere”, au anunţat cei de la Gratzu.

În cadrul Velo Service se execută reglaje la bicicletă doar o singură dată pe lună, în baza datelor colectate de la destinatar: serie cadru bicicletă, nume şi prenume posesor (se prezintă un act de identitate), număr de telefon, adresa de e-mail.

Bicicletele şi piesele trebuie să fie curate (să nu fie îmbâcsite de ulei vechi sau să fie murdare cu nămol sau pământ). Se execută doar reglaje, verificări şi echilibrări ale pieselor funcţionale ale bicicletei. Starea bicicletei şi a pieselor trebuie să fie bună, fără lipsuri din componentele acestora. Schimbul de piese sau componente, înlocuirea acestora, corecţii mecanice (îndreptare, de exemplu) nu se execută în cadrul Velo Service.

Tot la sediul CS Gratzu utilizatorii de biciclete vor putea participa la mici cursuri care să  le prezinte modul corect de condus în trafic, modul corect de utilizare a bicicletei sau realizarea unei presiuni optime în anvelope şi a înălţimii optime a şeii bicicletei.

Service gratuit pentru biciclete, in premiera la Timisoara

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor