Universitatea de Vest face cursuri intensive de management parlamentar

De M. Hoster
Reactualizat la:
Universitatea de Vest face cursuri intensive de management parlamentar
© TION -Universitatea de Vest face cursuri intensive de management parlamentar
Parlamentarii de Timiş, dar şi cei interesaţi de activitatea acestora, pot descoperi mai bine ce înseamnă această profesie, pentru unii temporară, pentru alţii „mai puţin temporară”, cu ocazia unor cursuri intensive derulate de Universitatea de Vest din Timișoara, împreună cu Centrul de Strategii Aplicate.

UVT anunță desfășurarea de cursuri intensive de management parlamentar, în perioada 24-29 martie 2014. Pregătirea se va efectua în domenii precum comunicarea politică și analiza discursului politic, impactul comunicării nonverbale, imagine si branding politic, diplomație parlamentară, pregătirea personalului împotriva agresiunilor informaționale și legistică formală.

Cursurile vor fi susținute de către diplomați de carieră, renumiți experți de brand politic și specialiști în științele limbajului și drept: lector Sarmiza Andronic, Institutul Diplomatic Român; lect. univ. Corina Abraham – Barna, Punct Național de Contact la Comisia Europeană, dr. în științele limbajului la Sorbona; Diana Vitan, speaker, trainer, expert în political brand; ambasador, senator, deputat, prof. univ. dr. Ștefan Glăvan, președinte al Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților în perioada 2004-2008; Mihai Mărgărit, consilier parlamentar; Laura Riteș, doctor în drept, director Direcția legislativă a Camerei Deputaților.

“Dinamismul societății actuale impune un nou ritm, unul mult mai alert, la care rezistă doar cei care reușesc să se adapteze rapid. Venim în sprijinul celor interesați de specializarea sau perfecționarea în tot ceea ce înseamnă managementul parlamentar. Este un pachet de pregătire complex, la cel mai înalt nivel, cu profesioniști care și-au dovedit experiența prin cariere de succes. Ei sunt partenerii universității și împreună cu ei venim cu acest serviciu”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Cursurile se vor desfășura la Universitatea de Vest din Timișoara, Amfiteatrul A01, pe parcursul a șase zile, cu trei ore de activitate în fiecare zi.

Detalii suplimentare se pot găsi pe pagina de internet a universității, www.uvt.ro, și pe cea a Centrului de Strategii Aplicate, www.strategiiaplicate.ro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor