Un zambet frumos este semn al sanatatii si increderii in propriile puteri

Un zambet frumos este semn al sanatatii si increderii in propriile puteri
© foto: Ultra-Med
ADVERTORIAL. Un zâmbet larg și o dantură impecabilă deschid larg ușa spre comunicarea cu cei din jur, spre noi relații de prietenie și de afaceri, spre starea de bine și de încredere în propriile puteri și abilități. Și mai presus de toate, indică o stare de sănătate perfectă. Pe toate acestea le puteți obține apelând la serviciile profesionale oferite de specialiștii cabinetului stomatologic Ultra-Med din Timișoara, locul unde puteți merge cu încredere și convingerea că veți pleca de acolo cu un zâmbet larg, fericit și de lungă durată.

Sănătatea cavității bucale este esențială pentru buna funcționare a organelor vitale, așa că aveți grijă de ea, este sfatul pe care medicii îl dau tuturor, indiferent de vârstă. Orice afecțiune la nivelul dinților sau al gingiilor poate avea efecte nedorite asupra stării noastre de sănătate, dar și asupra încrederii în noi, în aptitudinile noastre, chiar în parcursul nostru profesional și sentimental.

Stă în puterile noastre să ne asigurăm că menținem situația sub control, apelând la profesioniști în domeniu, oricând gata să ne dea sfaturi legate de prevenție și să ne trateze cu metode moderne orice afecțiune, fie ea mai mică sau mai gravă. O astfel de echipă de profesioniști dedicați meseriei vă așteaptă la cabinetul Ultra-Med din Timișoara, pe strada Pavel Jumanca nr. 14. Într-un mediu agreabil și lipsit de stres, veți beneficia de o îngrijire personalizată, adaptată problemelor specifice pe care le aveți, de serviciile competente și pline de solicitudine ale membrilor echipei care lucrează în cadrul cabinetului.

ultra-med-receptie

Prioritatea celor de la Ultra-Med este confortul pacientului, care pleacă zâmbitor de la cabinet și mulțumit că a beneficiat de echipamente de ultimă generație, de cele mai noi materiale și cele mai sofisticate proceduri.

Specialiștii din cadrul cabinetului Ultra-Med vă pun la dispoziție o planificare bine structurată, fie că este vorba despre stomatologie restaurativă ori cosmetică, scopul final fiind dobândirea sănătății dentare optime, la capătul unei experiențe relaxante și pozitive. Iar dacă apar urgențe, specialiștii de la cabinet sunt gata să vă dea ajutorul de care aveți nevoie, în cel mai scurt timp.

Ce servicii se oferă la Ultra-Med?

La cabinetul Ultra-Med vi se oferă toate serviciile care țin de stomatologia generală sau cosmetica dentară. În plus, cabinetul colaborează cu specialiști de înaltă calificare profesională pe segmentele legate de Parodontologie (boli ale gingiei), Implantologie, Endodonție (tratamente de canal), Pedodonție (stomatologia la copii).

Specialiștii de la Ultra-Med asigură o gamă largă de servicii, pentru toate afecțiunile și toate vârstele, astfel că vi se va propune și aplica întotdeauna procedura care vi se potrivește. Cele mai frecvent solicitate sunt tratamentele odontale, prin care sunt tratate leziunile carioase sau necarioase de la nivelul dinților, astfel încât să fie redată morfologic, funcțional și estetic forma inițială a dintelui. Tot aici vi se oferă, dacă este cazul, proceduri chirurgicale stomatologice, cum sunt extracția dentară, chirurgia în scop protetic, incizia și drenajul unui abces, repoziționarea și imobilizarea unui dinte luxat sau alte intervenții.

ultra-med-martie-2

Foarte solicitate sunt și obturațiile de canal sau lucrările de protetică dentară, tratamentele parodontale.

Estetica dentară este un alt domeniu în care se lucrează cu echipamente ultramoderne. Puteți solicita, printre altele, servicii de albire dentară, de aplicare de bijuterii dentare, obturații fizionomice în zona frontală, chirurgia estetică a gingiilor, coroane ceramice sau fațete dentare.

Pentru orice nelămurire, întrebare sau sugestie legată de sănătatea cavității bucale, specialiștii echipei Ultra-Med vă stau la dispoziție la cabinetul situat pe strada Pavel Jumanca nr. 14, Telefon: 0723372767, e-mail: office@ultra-med.ro.

(645549)