Tudo ofera servicii de scolarizare si atestare profesionala la cel mai inalt nivel in domeniul transporturilor

Reactualizat la:
Tudo ofera servicii de scolarizare si atestare profesionala la cel mai inalt nivel in domeniul transporturilor
ADVERTORIAL. Dacă doriţi servicii de cel mai înalt nivel în domeniul şcolarizării şi atestării în domeniul transporturilor rutiere, puteţi apela cu încredere la Centrul de Pregătire şi Perfecţionare din domeniul transporturilor rutiere Tudo din Timişoara. Acesta oferă o gamă largă de cursuri de pregătire în domeniu, dar şi atestări pentru calitatea de şofer în mai multe domenii de transporturi speciale.


Centrul de Pregătire şi Perfecţionare din domeniul transporturilor rutiere Tudo oferă celor interesaţi cursuri şi atestări pentru numeroase domenii. Acesta oferă cursuri pentru obţinerea de: atestat coordonator transporturi; atestat conducător auto care efectuează transport rutier public de persoane (CPI persoane, CPP persoane, CPIA persoane); atestat conducător auto care efectuează transport public de marfă (CPI marfă, CPC marfă, CPIA marfă); atestat conducători auto care efectuează transport rutier cu vehicule având mase şi/sau dimensiuni depăşite (agabaritic); atestat şoferi mărfuri periculoase (colete şi cisterne) ADR; consilier de siguranţă ADR; atestat taxi/vizare; atestat taxi; atestare persoane pentru legislaţie rutieră; atestare instructor de conducere auto.

Informaţii suplimentare despre toate aceste cursuri şi posibilităţi de atestare pot fi obţinute la telefoanele de contact, oferite exclusiv pentru Centrul de Pregătire: 0736086047, 0760661671, respectiv la adresa de e-mail tudo2003@gmail.com. Mai multe detalii pe www.tudo-taxi.ro.