Topul liceelor din Timis in functie de media de admitere a elevilor in clasa a IX-a

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Topul liceelor din Timis in functie de media de admitere a elevilor in clasa a IX-a
© Topul liceelor din Timis in functie de media de admitere a elevilor in clasa a IX-a (foto: arhivă)
Pentru cei care au dat anul acesta Evaluarea Naţională, marţi a fost ziua emoţiilor – au aflat la ce liceu au fost repartizaţi în urma mediei obţinute la examen şi a mediei anilor de gimnaziu. Vedeți în continuare topul liceelor din județul Timiș, în funcție de media de admitere a elevilor în clasa a IX-a.

La nivelul judeţului Timiş a fost realizat un top al liceelor, de către inspectoratul şcolar, în funcţie de ultima medie cu care s-a intrat. Cu cea mai mare medie s-a intrat la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara, specializarea Matematică – Informatică – ultima medie fiind de 9,53, iar prima, 9,96. Urmează secția de Ştiinţe ale naturii a aceluiași liceu, unde ultima medie cu care s-a intrat a fost de 9,46, iar prima de 9,95.

Apoi la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara, Matematică – Informatică – ultima medie – 9,42; Colegiul Naţional „C. D. Loga” Timişoara, Matematică – Informatică – ultima medie: 9,34, Colegiul Naţional Bănăţean, Matematică – Informatică – ultima medie: 9,29, – Colegiul Naţional „C. D. Loga” Timişoara, Ştiinţe ale naturii – ultima medie: 9,24; – Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timişoara, Specializarea în Limba Germană – 9,23; – Colegiul Naţional „Ana Aslan”, Matematică – Informatică – 9,14, – Colegiul Naţional Bănăţean, Ştiinţe ale naturii – 9,12.

Doi absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la liceu cu media 10 – Răzvan Florescu şi Ioana Paulescu, care urmează clasa a IX-a la Colegiul Naţional „C. D. Loga” din Timişoara, la specializarea Matematică – Informatică.

La liceu s-a intrat şi cu medii sub 5. Cu media 2,72 s-a intrat la Colegiul Silvic „Casa Verde” Timişoara, cu 2,71 s-a intrat la Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Timişoara, şi 2,51, la Liceul Teoretic „Alexandru Mocioni” din Ciacova.

Media de admitere se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.

În documentul atașat acestui material aveţi la dispoziţie topul complet al liceelor din Timiş în funcţie de ultima medie cu care s-a intrat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor