Timisorenii au castigat numeroase noi titluri la inot masters, in Serbia

De M. Hoster
Reactualizat la:
1Comentariu
Timisorenii au castigat numeroase noi titluri la inot masters, in Serbia
© TION: Timisorenii au castigat numeroase noi titluri la inot masters, in Serbia
Clubul de Înot Masters Timișoara a participat la ediția de vară a campionatului național de Înot Masters din Serbia. Înotătorii au obținut împreună 16 titluri de campion național.


Evenimentul a avut loc în 14 iunie, în bazinul descoperit (50 m/8 culoare) din Subotica. Au participat înotatori din patru țări: Muntenegru, România, Serbia și Ungaria, înscriși individual sau afiliați celor 18 de cluburi reprezentate, printre ei numărându-se atât glorii ale înotului, cât şi persoane care nu au practicat anterior înot de performanță.

Clubul de Înot Masters Timişoara a fost reprezentat de Mihai Liseţchi (grupa de vârstă 55+), Gabriel Szabo (50+), Ildiko Talinga (50+) și Nori Tarţă (50+). În total, clubul a ocupat 24 locuri pe podium (dintre care 16 titluri de campion național al Serbiei), după cum urmeazăƒ: 16 locuri întâi: Liseţchi – 7, Talinga a€“ 6, Tarţă – 3; 5 locuri doi: Liseţchi – 1, Tarţă a€“ 1, Szabo -€“ 3; 3 locuri trei: Talinga -€“ 1, Tarţă -€“ 2.

Cei patru sportivi au participat și la două probe de ștafete, câștigând, de fiecare dată, locul întâi la grupa lor de vârstă.

Pe lângă clasamentul pe grupe de vârstă și genuri, cele mai bune trei rezultate la fiecare probă, pe genuri (dar făcându-se abstracție de vârstă) au fost răsplătite, în mod separat, cu câte o medalie. În acest sens, Ildiko Talinga a obținut o meritorie medalie de bronz, iar Nori Tarţă două.

Cel mai activ sportiv al echipei a fost Mihai Liseţchi, care a participat la 8 probe individuale obținând tot atâtea locuri pe podium.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor