Timisoara capitala culturala, promovata la Internationalele de Badminton ale Romaniei

De M. Hoster
Timisoara capitala culturala, promovata la Internationalele de Badminton
Timisoara capitala culturala, promovata la Internationalele de Badminton
Turneul Internaţional de Badminton al României va promova candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană. În perioada 14-17 martie va avea loc, la sala Banu Sport, Turneul Internaţional de badminton al României –  Li-Ning Romanian International, organizat de Federaţia Română de Badminton. S-au înscris un număr de 170 de participanţi din 33 de ţări, de pe cinci continente.

Concursul va demara joi, la ora 10, în acea zi ultimele meciuri fiind programate la ora 18:00. Vineri sportivii vor intra în arenă de la ora 9:00 şi ultimele meciuri sunt programate la 18:00. Sâmbătă vor avea loc sferturile de finală între orele 10:00 şi 13:30, iar semifinale între 16:00- 19:30. Duminică sunt programate finalele, de la ora 10:00 până în jurul orelor 14:00.

Cu ocazia competiţiei de badminton vor avea loc şi mai multe acţiuni de promovare a candidaturii Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană. Una dintre aceste acţiuni va fi un concurs de fotografie sportivă. Acesta se adresează, prin intermediul a două secţiuni separate, profesionştilor şi amatorilor.

Fiecare participant trebuie să introducă în concurs două fotografii plus o fotografie opţională:  două fotografii principale care sunt folosite pentru jurizare – obligatoriu făcute pe perioada turneului;  o fotografie secundară, opţională (care să ofere juriului date suplimentare privind calităţile artistice ale concurentului) care poate să fie o  fotografie sportivă cu temă generală.

Fotografiile trebuie trimise până sâmbătă 16 martie, ora 16.00 prin transfer.ro, la adresa de e-mail: office@360dp.ro. La subiectul e-mail-ului va fi scris: „concurs foto badminton amatori”, respectiv „concurs foto badminton profesionişti”.

În corpul e-mail-ului se vor înscrie prenumele, numele şi datele de contact.

Fotografiile tipărite vor fi expuse publicului pe întreg parcursul zilei de duminică, în ziua finalei turneului, când se vor juriza.

Concurenţii/fotografii trebuie să aibă în vedere că accesul este interzis în zona de joc, respectiv zona din interiorul perimetrului delimitat de panourile de reclamă de pe marginea terenurilor, pentru a nu perturba buna desfăşurare a turneului. Este interzisă folosirea blitz-ului/ flash-ului.

Premiile pentru câştigători concursului sunt stabilite pe cele doua secţiuni. La secţiunea pentru profesionişti câştigătorul ca beneficia de o expoziţie personală la City Business Center. La secţiunea pentru amatori câştigătorul va beneficia de un voucher care poate fi folosit pentru tipărirea de fotografii , oferit de “360 Digital Print”.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor