Tesaturi la cel mai mic pret de pe piata – Sofitex a deschis un nou punct de lucru in Timisoara!

Reactualizat la:
Tesaturi la cel mai mic pret de pe piata – Sofitex a deschis un nou punct de lucru in Timisoara!
© TION: Tesaturi la cel mai mic pret de pe piata - Sofitex a deschis un nou punct de lucru in Timisoara!
ADVERTORIAL. Dacă vreţi să vă schimbaţi garderoba sau de ce nu să faceţi o schimbare în casă, Sofitex TIM este alegerea perfectă – la ei găsiţi de la mătăsuri fine pentru ţinute speciale la ţesături pentru perdele şi lenjerii de pat. Şi toate, la cele mai mici preţuri de pe piaţă! Sofitex a deschis un alt punct de lucru în Timişoara, pe Bulevardul Dâmboviţa.

Întâmpinaţi primăvara cu un suflu nou! Dacă vă doriţi o rochie nouă, de zi sau pentru ocazii speciale, ori poate un alt costum, sau de ce nu să faceţi o schimbare în casă, atunci vizitaţi cu încredere depozitul Sofitex TIM sau magazinul online.

Magazinul Sofitex vă stă la dispoziţie cu materiale en-gros şi en-detail, mătase de cea mai bună calitate şi multe alte tipuri de ţesături la preţuri atractive. Oferă toată gama de materiale textile, inclusiv ţesături pentru perdele şi pentru lenjerii de pat la cel mai mic preţ de pe piaţă!

Ţesăturile şi materialele textile pe care le găsiţi la Sofitex TIM sunt importate din Italia şi promit să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe.

Oferta este bogată, aveţi de unde alege, pentru că vorbim despre o gamă largă de materiale textile şi ţesături din mătase: mătase naturală 100%, mătase uni, mătase imprimată, căptuşeală şi voaluri din mătase, tafta, catifea, dantelă şi voaluri, ţesături din bumbac, satin, ţesături, tul şi lycra cu paiete, stofe, in, denim, tricoturi şi multe alte materiale.

În plus, reprezentanţii Sofitex TIM vă pot ajuta cu recomandări dacă nu aţi ales încă un atelier de croitorie.

Noul depozit al Sofitex este situat pe Bulevardul Dâmboviţa nr. 53 din Timişoara. Se va deschide miercuri, 8 aprilie 2015. Pentru mai multe informaţii puteţi suna la numărul de telefon 0756.161.862.