Terapia folosita de vedetele de la Hollywood, extrem de benefica si in tratarea bolilor interne

Terapia folosita de vedetele de la Hollywood, extrem de benefica si in tratarea bolilor interne
ADVERTORIAL – Terapia cu ozon nu se pretinde a fi un paleativ universal, însă studiile efectuate de reputaţi doctori de-a lungul a zeci de ani au arătat că aceasta este extrem de eficientă în tratarea unor boli sau afecţiuni extrem de răspândite, cum ar fi hepatita, ulcerul gastric, astmul bronşic sau pneumonii, bolile cardiace sau hipertensiune.


De-a lungul zecilor de ani de studii s-a dovedit că terapia cu ozon este extrem de eficace în medicina internă. De exemplu, în tratamentul hepatitei, unde ozonul a dat rezultate în tratarea tuturor tipurilor de hepatită virală (A, B sau C), în special a formelor lor cronice. De reţinut este că terapia cu ozon în tratamentul hepatitei poate fi folosită ca o metodă complementară sau ca monoterapie, însă, în ambele cazuri este necesară folosirea în paralel a antioxidanţilor.

O altă boală în care tratamentul cu ozon a dat rezultate impresionante este colita cronică, mai ales pentru că terapia actuală general practicată reprezintă încercări simptomatice ale abordării antiinflamatorii. Mulțumită proprietăţilor binecunoscute ale ozonului (bactericide, viricide şi fungicide), la fel ca şi efectul său antiinflamator şi de stimulare a imunităţii şi circulaţiei, acesta poate fi folosit ca şi tratament complementar al colitei.

Ozonul s-a dovedit a fi eficient în tratarea gastritei cronice şi gastroduodenitei asociată cu Helicobacter pylori prin influenţa sa asupra unuia din mecanismele patogenetice ale acestor boli: acţiunea bactericidă asupra numeroaselor bacterii şi helicobacter; efectul antiinflamator prin oxidarea acidului arahidonic care este predecesorul prosatglandinei E iniţiind procesul inflamator.

Acţiunea multi-faţetată a terapiei cu ozon este eficientă şi în tratarea bolii ulceroase. Datorită interacţiunii cu microflora, ozonul produce un efect bactericid puternic şi scade rezistenţa microorganismelor care rămân după folosirea antibioticelor. Oxigenul activ asigură eliminarea hipoxiei tisulare şi creează condiţii favorabile pentru procesele regenerative, îmbunătăţind microcirculaţia afectată în zona afectată. Acest lucru duce la accelerarea vindecării ulcerului, dispariţia infiltratului din mucoasă fiind mai rapid decât în urma terapiilor tradiţionale.

Terapia cu ozon este în mod particular indicată la pacienţi, atunci când folosirea medicamentelor este restricţionată, dar şi atunci când este asociată cu boala ischemică cardiacă, boala hipertensivă, boala cerebrovasculară cronică, intoxicaţii, scăderea sistemului de apărare a organismului, eficienţa scăzută a antibioticului, agravări frecvente ale bolii.

În Timişoara, terapia cu ozon poate fi efectuată la Cabinetul MedOzon, situat pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 25. Rezervări şi informaţii la telefon: 0723.34.76.54 sau 0746.34.76.54

Hepatita, ulcer gastric, astm bronsic sau pneumonie, boli cardiace sau hipertensiune

Taguri: