Tehnici avansate in endoscopia ginecologica transmise live din blocul operator al Athena Hospital (P)

Reactualizat la:
Tehnici avansate in endoscopia ginecologica transmise live din blocul operator al Athena Hospital (P)
Athena Hospital din Timisoara organizează în perioada 2-4 Noiembrie 2011 prima ediţie a Simpozionului Doctor Mihai Vasile, având tematica “Tehnici avansate în endoscopia ginecologică”. Evenimentul organizat în memoria regretatului Doctor Mihai Vasile, unul din pionierii endoscopiei ginecologice din România, va avea o frecvenţă anuală, fiecare ediţie fiind o ocazie unică de a aduce laolaltă personalităţi din peisajul medical românesc şi de peste hotare.

Conferinţa de presă va avea loc în data de 3 noiembrie 2011, cu începere de la ora 08:30 în sala de conferinţe a Athena Hospital, pe Calea Aradului, nr. 113.

Pe agenda Simpozionului se află atât o sesiune de lucrări cu tematica menţionată, cât şi o serie de intervenţii chirurgicale ginecologice transmise live din blocul operator al Athena Hospital. Transmisiile se pot urmări pe www.athenahospital.ro şi în sala de conferinţă a spitalului. Ne bucurăm de participarea extraordinară a Prof. Dr. Pietro Litta (Universitatea Padova), Prof. Dr. Stefano Angioni (Universitatea Cagliari), Prof. Dr. Fabrizio Barbieri (Universitatea Verona), Dr. Giuseppe Sacco (Spital Mirano Veneţía) şi Dr. Corina Vasile (Spital Mirano Veneţia).

De asemenea, doctori cu renume atât în România, cât şi în străinătate vor participa la deschiderea Simpozionului organizat în memoria celui care a fost Doctor Mihai Vasile, un medic de excepţie, dedicat pacienţilor de-a lungul întregii sale activităţi profesionale. Printre aceştia se numără Prof. Dr. Konstantinos Giatras (director general Athena Hospital), Acad. Prof. Dr. Ioan Munteanu, Prof. Dr. Doru Mihai Anastasiu şi Dr. Corina Vasile.

Pentru mai multe detalii şi pentru confirmarea la conferinţa de presă vă rugăm să luaţi legătura cu Andreea Şutoi, specialist în relaţii publice Athena Hospital, la numărul de telefon 0756.205.929.