Targul Liceelor Timisene la Casa Tineretului – 51 de scoli isi prezinta oferta

De Adrian Panduru
Targul Liceelor Timisene la Casa Tineretului – 51 de scoli isi prezinta oferta
© TION - Targul Liceelor Timisene la Casa Tineretului - 51 de scoli isi prezinta oferta
Târgul liceelor revine la Casa Tineretului din Timişoara. Anul acesta, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș este gazda celei de-a XIV-a ediții a Târgului Liceelor Timișene – Târg al ofertelor educaționale.


Astfel, miercuri, 29 aprilie, are loc Târgul Liceelor Timișene – Târg al ofertelor educaționale. Evenimentul se adresează în special elevilor de clasa a VII-a și a VIII-a, precum și părinților acestora, oferindu-li-se astfel posibilitatea să cunoască specificul fiecărui colegiu sau liceu în vederea unei alegeri documentate la finalizarea studiilor gimnaziale.

Fiecare liceu participant va beneficia de un stand expozițional unde se vor prezenta informații cu privire la oferta educațională proprie (numărul de clase, profilul, calificarea obținută după absolvire etc.), infrastructură, resurse umane precum și colaborările cu mediul public și/sau privat.

„Așteptăm ca miercuri să participe la acest eveniment peste 3.000 de elevi și părinți. În incinta Casei Tineretului vor fi amenajate 51 de standuri ale liceelor din județ unde se vor regăsi informații cu privire la oferta educațională precum și standuri de prezentare a activităților extra-curriculare în care tinerii se pot implica. În același timp se vor desfășura activități în sala de spectacole realizate de elevi ai liceelor participante. Ne bucură faptul că un eveniment cu o așa importanță pentru tinerii din Timiș a revenit acolo unde îi este locul – în Casa Tineretului”, spune Mihai Adrian Vilcea, vicepreședinte FITT.

Evenimentul se va desfăşura de la ora 10:00 la 18:00 şi este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș împreună cu Fundația Județeană pentru Tineret Timiș şi Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș/Centrul județean de Asistență Psihopedagogică Timiș.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !