Sustine educatia copiilor din medii defavorizate, participand la Charity Quiz Night

De A. M. A.
Sustine educatia copiilor din medii defavorizate, participand la Charity Quiz Night
© foto: Charity Quiz Night
Organizat periodic de asociația Blythswood Banat, Charity Quiz Night este un eveniment caritabil cu joc de întrebări în limba engleză care strânge fonduri pentru a susține educația copiilor din familii în dificultate, care frecventează centrele de zi ale asociației.

Marți, 10 iulie, de la ora 19:00, are loc o nouă ediție Charity Quiz Night, la Vineri 15, pe malul Begăi. Cei care doresc să participe și să fie generoși, își înscriu echipa online (între 2-6 membri pe echipă) și la eveniment donează 20 lei de persoană către asociația Blythswood Banat. Pentru înscrieri, cei interesați sunt rugați să completeze formularul.

La ediția trecută, Charity Quiz Night a strâns 1.835 lei pentru copii din familii în dificultate. Aproximativ 80 de timișoreni au participat în echipe la jocul de întrebări în limba engleză și au donat bani pentru educație.

Donația de 20 lei a unui participant este echivalentul a două mese calde pe zi pentru un beneficiar al serviciilor Blythswood Banat. La ora actuală, din celelalte ediții s-au strâns 19.318,50 lei.

Quiz-ul este organizat în 6 runde, a câte 8-10 întrebări fiecare. Subiectele variază de la geografie, cultură generală, actualități, filme și muzică, iar unele runde pot avea răspunsuri în ordine alfabetică sau tematice.

La Charity Quiz Night, echipele care răspund corect la cele mai multe întrebări vor câștiga premii de grup, iar dacă participă la tombola serii, pot câștiga premii individuale. Un bilet de tombolă costă 5 lei, iar premiile pot valora între 100 și 500 lei.

Blythswood Banat coordonează două centre de zi pentru copii de clasele I-VIII din familii în dificultate. Asociația își desfășoară activitatea în orașul Jimbolia, la 45 km de Timișoara, unde există o rată ridicată a abandonului școlar în rândul copiilor din familii cu venit redus. Serviciile oferite acoperă toate nevoile fizice, sociale, educaționale și psihologice ale fiecărui copil.

Toți banii strânși la eveniment sunt direcționați centrelor de zi Blythswood Banat pentru îngrijirea copiilor și prevenirea abandonului școlar.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor