Surprinde-i pe cei dragi in momentele speciale. Urmeaza cursurile de bucatar sau cofetar-patiser ale Scolii Eurotraining!

Surprinde-i pe cei dragi in momentele speciale. Urmeaza cursurile de bucatar sau cofetar-patiser ale Scolii Eurotraining!
ADVERTORIAL – Pentru orice bucătar novice, fiecare lucru pe care îl face în bucătărie poate duce la dezastru. Există numeroase greşeli pe care mulţi dintre noi le fac atunci când prepară mâncarea, iar dacă acest lucru este pentru o cină festivă, cum ar fi cea de Paşte, presiunea este cu atât mai mare. Există însă o metodă simplă de a învăţa cum să evitaţi cele mai comune greşeli în bucătărie, să vă şi distraţi pe parcurs, iar la final să căpătaţi şi o diplomă de calificare în meseria de bucătar sau de cofetar-patiser: cursurile Şcolii Eurotraining din Timişoara.


Arta culinară nu este pentru oricine, însă dacă simţiţi că aveţi potenţial în bucătărie, puteţi câştiga mai mult decât o calificare într-o nouă meserie, puteţi câştiga statutul de gazdă perfectă.

În timpul cursului Şcolii Eurotraining, veţi învăţa numeroase trucuri folosite de cei mai mari bucătari din lume, pentru a prepara mâncarea perfectă pentru cei dragi. De la antreuri, fripturi, gustări calde şi reci şi până la dulciuri, salate şi sosuri, nimic nu va mai fi învelit în mister, iar bucătăria vă v-a deveni un prieten şi un aliat.

Pentru cei care au o pasiune pentru tot ce e dulce, cursul Şcolii Eurotraining de cofetar-patiser este ceea ce vă trebuie. Pe parcursul săptămânilor de curs veţi învăţa nu numai cum să preparaţi cele mai bune deserturi şi produse de patiserie, dar şi cum să le decoraţi şi chiar cum să pregătiţi semipreparate de patiserie. Mai exact, tot ce aveţi nevoie atât pentru a vă încânta prietenii sau pentru a lucra într-o cofetărie, dar şi pentru a dezvolta propria afacere „dulce”.

Mai trebuie menţionat că, pe lângă statutul de gazdă perfectă, diploma pe care o veţi obţine în urma absolvirii cursului de bucătari al Şcolii Eurotraining nu va deveni doar un obiect cu care vă puteţi lăuda prietenilor, fiind recunoscută atât în România, cât şi la nivel european… Bineînţeles, asta în cazul în care doriţi să deveniţi master-chef.

Detalii despre cursul de bucătari al Şcolii Eurotraining găsiţi aici, iar despre cursul de cofetar-patiser aici

Succes şi „bon apetit!”