Studentii politehnisti, fata in fata cu angajatorii la Zilele Carierei

De M. Hoster
Studentii politehnisti, fata in fata cu angajatorii la Zilele Carierei
© TION - Studentii politehnisti, fata in fata cu angajatorii la Zilele Carierei
Fie că este vorba de stagii de pregătire, de oportunităţi de pregătire profesională sau chiar şi locuri de muncă cu normă întreagă, toate sunt disponibile pentru studenţii şi absolvenţii Universităţii Politehnica Timişoara la noua ediţie a Zilelor Carierei. Este vorba de nu mai puţin de 3.000 de oportunități lansate de câteva dintre cele mai cunoscute firme din domeniul tehnic, prezente la Timişoara.


Universitatea Politehnica Timişoara organizează în aceste zile o nouă ediţie a Zilelor Carierei, o suită de evenimente menite să ajute atât absolvenţii, cât şi studenţii actuali ai UPT, să intre în legătură cu mediul de afaceri. Tinerii pot obţine oferte pentru efectuarea de stagii de practică, dar pot primi chiar şi oferte de angajare încă din timpul facultăţii.

Sunt oferte lansate de peste 70 de companii timişorene şi nu numai, din domeniul tehnic, iar toate numele mari de multinaţionale prezente cu o fabrică în vestul României au câte un stand.

Programatori, ingineri, cu toţii sunt căutaţi de viitorii angajatori, iar cei mai buni solicitanţi se vor alege chiar şi un loc de muncă char dacă nu și-au finalizat încă studiile..

„Numărul companiilor participante la eveniment crește de la an la an, cred că este o consecință firească a ceea ce se întâmplă în Universitatea Politehnica în ultima perioadă, a interesului constant manifestat de firme de a fi alături de universitate în acest proces complex, pe de o parte de a avea absolvenți cât mai bine pregătiți, iar pe de altă parte locuri de muncă care să satisfacă aceste cerințe”, a declarat Viorel Șerban, rectorul Universității Politehnica din Timișoara.

Acţiunea deschisă miercuri este una complexă și nu include numai discuţii la standuri. Au loc prezentări de firme, seminarii despre cariere şi discuţii cu oameni de succes care au absolvit Politehnica, trening-uri, interviuri şi simulări de interviuri, special pentru ca studenții să se poată prezenta mai bine în faţa viitorilor angajatori.

Zilele Carierei se desfășoară în zilele de 25 și 26 martie la Cantina Universității Politehnica din Timișoara, între orele 10 și 17.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !