Studentii de la Universitatea de Vest Timisoara primesc credite transferabile in schimbul muncii de voluntar

De Marcel Hoster
1Comentariu
Studentii de la Universitatea de Vest Timisoara primesc credite transferabile in schimbul muncii de voluntar
© Studentii de la Universitatea de Vest Timisoara primesc credite transferabile in schimbul muncii de voluntar
Dacă ai lucrat ca voluntar în ultima perioadă și studiezi la Universitatea de Vest Timișoara, poți beneficia de credite transferabile. Inițiativa lansată de Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest a fost adoptat de Senatul UVT şi funcţionează deja. Studenții care sunt implicați în activități de voluntariat pot, astfel, beneficia de credite transferabile ca semn de recunoaștere pentru munca lor.

Odată cu finalul primului semestrului al anului universitar 2015-2016 se pot acorda studenților UVT primele credite pentru activitatea de voluntariat. Conform regulamentului, fiecare student poate primi 2 credite/semestru pentru activitatea de voluntariat.

Astfel, până în data de 26 februarie, studenții care au participant în acest semestru la activități de voluntariat vor putea depune la sediul OSUT (sediul central UVT, bulevardul Vasile Pârvan nr. 4, etaj 2, camera 247), de luni până vineri, în intervalul orar 9-17, sau la secretariatul facultății unde studiază, un portofoliu cu documentele justificative derulării activității de voluntariat.

Documentele solicitate sunt raport de activitate aferent activităților în baza cărora se solicită creditele (conform anexei 2 de la regulament); copii aferente diplomelor, titlurilor sau certificărilor – dacă este cazul; adeverința din partea ONG-ului unde s-a desfășurat activitatea de voluntariat care să ateste activitatea de voluntariat în cuantum de minim 60 ore; evaluare realizată de supervizorul/coordonatorul voluntarului din cadrul ONG-ului în care s-a realizat activitatea de voluntariat (conform anexei 3 de la regulament).

Creditele obținute pentru activitatea de voluntariat se vor consemna și în suplimentele de diplomă pe care studenții le vor primi după absolvirea studiilor.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor