Studentii de la Politehnica Timisoara au fost cei mai buni la Brasov

De M. Hoster
Reactualizat la:
Studentii de la Politehnica Timisoara au fost cei mai buni la Brasov
© TION: Studentii de la Politehnica timisoreana au fost cei mai buni la Cluj
Studenţii Universităţii Politehnica Timişoara s-au întors acasă de la un important concurs de specialitate în domeniul rezistenţei materialelor cu numeroase medalii. Ei au dominat total competiţia desfăşurată la Brașov.

Ultima ediţie a Concursului profesional ştiinţific studenţesc de Rezistența Materialelor „C.C.Teodorescu”, desfășurată în perioada 14-16 mai 2015, la Universitatea Transilvania din Brașov, a reconfirmat renumele școlii timișorene, aducând numeroase premii. La acestă manifestare, inițiată în anii 1970 de Timișoara, au participat 9 studenţi ai Universității Politehnica Timișoara, câte 3 pentru fiecare profil: mecanic, nemecanic și construcții. Din cele 9 premii care răsplătesc locurile 1, 2 și 3, participanții din Timișoara au obţinut 7.

La Profilul Nemecanic: Premiul de excelenţă, pentru Locul I a fost obţinut de Cristina Vălean, studentă în anul II specializarea Inginerie Medicală de la Facultatea de Mecanică, (singurul student cu punctaj maxim din concurs); Premiul I, pentru Locul II, Zoltan Mikloş, student în anul II specializarea Inginerie Medicală de la Facultatea de Mecanică; Premiul II, pentru Locul III, Alexandra-Elena Topciov, studentă în anul II domeniul Mecatronică de la Facultatea de Mecanică;

La Profilul Construcții: Premiul I, pentru Locul I a fost obţinut de Dominiq Jakab, student în anul II al secției Inginerie Civilă Engleză de la Facultatea de Construcții, Premiul II – Cătălin Ciucă – student în anul II al secției Inginerie Civilă de la Facultatea de Construcții, Premiul III, Ovidiu Tincu, student în anul II al secției Inginerie Civilă de la Facultatea de Construcții;

La Profilul mecanic: Premiul II a fost acordat pentru Locul 3 lui Emanuel Florin Bumbac, student în anul II domeniul Inginerie Mecanică; Menţiunea I, pentru locul 5, pentru acelaşi Petru Bumbac.

La competiţie au participat 63 de studenţi din centrele universitare cu facultăți din profil tehnic: Timișoara, Cluj-Napoca, Ploieşti, Piteşti, Bucureşti, Galaţi, Constanța, Braşov, Iaşi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !